nb1.hu

Együttműködési megállapodást írt alá a Honvéd Akadémiája a Jászberénnyel

Jászberény – A berényieknek óriási lépés a megegyezés, méltó partnerek lennének.

A Bp. Honvéd FC és a Jászberényi FC kétéves együttműködési megállapodást kötött. A Honvéd, illetve a Magyar Futball Akadémia szakmai vezetői továbbképzést tartanak a Jászberényi FC utánpótlás edzői részére. Az U10, U11, U12, U13, U14-es korosztályok legtehetségesebb labdarúgóit a Honvéd, illetve a Magyar Futball Akadémia régióvezetőjének figyelmébe ajánlja a Jászberény, illetve a piros-feketék csapataiba irányítja a játékosokat. Ilyen és ehhez hasonló partneri együttműködéseket tartalmaz a szerződés. Továbbá, a Bp. Honvéd első csapata sok szeretettel várja, és mérkőzésenként 20 db belépőjegyet biztosít a jászberényieknek.

 

Az aláírás előtti pillanatokban sajtótájékoztatóra került sor, ahol dr. Gottdiener Lajos a Jászberényi FC elnöke, és Gács Pál, a Honvéd FC, ügyvezető igazgatója szólalt fel.

 

Dr. Gottdiener Lajos: – Egy olyan klubbal sikerült partner megállapodást kötnünk, amelynek nagy múltja van és olyan játékosai, akik Európában és világban öregbítették a Honvéd hírnevét. Óriási eredmény és jelentős előrelépés ez számunkra, főleg, hogy a Jászberényi FC összesen négy évet tudhat a háta mögött. Remélem, méltó partnerei leszünk Magyarország egyik legjobban működő akadémiájának. Bízom benne, hogy egyszer még láthatok jászberényi fiatalokat bemutatkozni a Honvéd színeibe. A Budapest Honvéd munkáját ismerve, ez nem lehetetlen.

 

Gács Pál ügyvezető igazgató a szakmai együttműködésről és a szerződésben lévő, fent említett pontokról beszélt a sajtó képviselőinek.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC