nb1.hu

Egyik legismertebb játékosára nem számíthat a Rákóczi

Kaposvár – A második az utolsó előttihez utazik.

Az utolsó előttihez utazik a második, a kaposváriak esélylatolgatását változtatás nélkül közöljük.

 

„Szombaton fél háromtól idegenbeli bajnoki találkozó vár csapatunkra a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában. A tabella második helyét biztosan őrző Rákóczi az utolsó előtti helyen szerénykedő, tizenkét meccsen mindössze négy pontot gyűjtő Komárom otthonában lép pályára, és a cél a három pont megszerzése. 

 

Igazán jól sikerült együttesünk legutóbbi bajnoki találkozója, hiszen hat góllal sikerült legyőzni a Videoton II. gárdáját. Ezek után a Magyar Kupában sem maradt el a győzelem és vele a továbbjutás: 120 perces csata végén 1-0-ra nyert a csapat a Tiszasziget SE otthonában. Papíron egy gyengébb ellenfél következik a sorban, a Komárom ugyanis mindössze a Diósdot tudta megverni az új évadban. Soros ellenfelünk négy ponttal, mínusz 19-es gólkülönbséggel csupán a tabella 17. helyén áll.

 

– Győzelmi esélyekkel kelünk útra, és jól tudjuk, hogy nem szabad félvállról vennünk ezt a mérkőzést. Ha odafigyelünk, pontosan játszunk és értékesítjük a helyzeteinket, akkor megszerezhetjük a három pontot – fogalmazott Házi László.

 

A keret tagjai közül mindössze Jovánczai Zoltán bajlódik kisebb sérüléssel, a többiek bevetésre készek.”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC