nb1.hu

Egyet igazolt az Eger és a Tiszaújváros, kettőt a Putnok

Hivatalos bejelentések.

 

EGER

 

"Ezúttal az Egerben nevelkedő Kacsó Botondot ismerhetjük meg, aki a DVTK Akadémiáról érkezik vissza szülővárosába.

 

Hogyan kerültél kapcsolatba az Eger SE-vel, miért ezt a csapatot választottad?

A kapcsolat már megvolt, hiszen egri születésű vagyok és itt is nevelkedtem kiskoromban. Sok mindent köszönhetek ennek a klubnak, és az itt dolgozó volt edzőimnek, így nem volt számomra kérdés, hogy ahogy lehetőségem lesz rá, visszatérek és segítem a csapatot ahogy tudom.

 

Kérlek mutasd be eddigi labdarúgó pályafutásodat?

5 évesen kezdtem el itt az északi sporttelepen Csuhay Józsi bácsinál, és 14 évesen kerültem Székely Karcsi bácsi csapatából a Diósgyőr Akadémiájára és töltöttem 5 évet a DVTK csapatában.

 

Milyenek a tapasztalataid az eddig itt töltött időről, hogy érzed magad a csapatban?

Rendkívül jók a tapasztalatok, jó a hangulat az öltözőben, úgy gondolom nem volt baj a beilleszkedéssel. Az első benyomásom is abszolút pozitív volt, sokat fejlődött az egri labdarúgás, mióta én elmentem innen.

 

Mit vársz a csapattól a szezon végére?

Úgy gondolom, hogy jó képességű játékosok alkotják a csapatot, ha jól tudom tavaly 6. helyen zárt a csapat, én ennél mindenképpen jobb helyre várom az Eger csapatát az idei szezon végére.

 

Köszönjük a válaszokat, sok sikert kívánunk az EGER SE csapatában!"

 

PUTNOK

 

"A bajnoki felkészülés kezdete óta csapatunk kerete jelentős változásokon ment keresztül. Az utóbbi napok, hetek edzésein és felkészülési találkozóin a szakmai stáb több játékost is tesztelt és közeledvén a bajnoki szezonkezdethez a Putnok FC kerete is kezdi elérni végleges állapotát. A sikeres bajnoki szereplés érdekében újabb két játékossal sikerült megállapodni a vezetőségnek, így a szezonban nálunk folytatja pályafutását G.Bíró Gergő aki a Jászberénytől érkezett és Engel Alex a Kazincbarcika korábbi futballistája. Putnoki szereplésükhöz sok sikert kívánunk!

 

Aki még a szezon kezdete előtt kíváncsi a Putnok FC-re kilátogathat utolsó felkészülési találkozónkra, július 24-én szombaton 17:30-tól a Bánhorvátit fogadjuk."

 

TISZAÚJVÁROS

 

"A "szabad" átigazolási időszak végéhez közeledve csatlakozott a tizedik játékos a csapatunkhoz, és akire igencsak szükség van, hiszen egy "kezdő csapatnyian" távoztak is a nyáron.


Géringer Lászlóról van szó, aki 22 éves kora ellenére tapasztaltnak nevezhető NB-s szinten, hiszen az elmúlt négy esztendőben a DVTK II. csapatában, majd Vácon és Egerben is alapembernek számított, ráadásul mivel utolsó állomásán utoljára Vitelki Zoltánnal dolgozott együtt, így meglepetés nem érheti a feleket az elvárásokat és a játékos kvalitását tekintve sem. 

 

Köszöntjük Lászlót új csapatában és jó egészséget és sok sportsikert kívánunk neki! 

 

Hajrá Újváros!"

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC