nb1.hu

Egy szóval jellemezte a Salgótarján teljesítményét az edző – REAKCIÓK

Megszakadt az ellenfél rossz sorozata.

A Salgótarján pont nélkül maradt a hétvégén. Rubint Richárd tanítványai a Sajóbábony otthonában 3-2-es vereséget szenvedtek. A meccsen egyébként az SBTC kétszer is egyenlített, de Hegedűs öngóljára már nem volt válaszuk a vendégeknek. 
 
A Sajóbábony négy vereséget követően tudott ismét pontokat szerezni az NB III Keleti csoportjában.
 
A két vezetőedző ellentételes lelki állapotban foglalta össze a meccset.
 
Vígh Ferenc: "Nagyon vártunk már erre a sikerre! Hat hét sikertelenség után végre hazai pályán tudtunk nyerni. Elég hektikus mérkőzés volt. Az első félidőben tizenegyesből sikerült vezetést szereznünk, utána jobbnál-jobb helyzeteket hagytunk kihasználatlanul. Aztán egy figyelmetlenség miatt az ellenfél egyenlített egy büntetőből. A csapat erejét, a morált mutatja, hogy fel tudtunk állni abból a letargiából is. Megszereztük a vezetést, de megint egy figyelmetlenségből kaptunk egy gólt rögzített szituációból. A hajrában viszont tudtunk győztestalálatot szerezni. Végre érezzük a győzelem ízét!" (sbtc.hu)
 
Rubint Richárd: "Csalódott vagyok! Az első perctől kezdve, ahogy fölmentünk a pályára, várható volt, mi lesz itt. Tudtuk, milyen körülmények között fogunk futballozni, egész héten készítettek rá a csapatot, de sajnos, ha egy szóval kellene értékelni ezt a meccset, akkor azt mondom, hogy szégyen! Attól félek, hogy csak én szégyellem magam, és nem vagyok biztos benne, hogy az is szégyelli magát, akinek kell. Szörnyű, amit ma produkáltunk hozzáállásban, tudásban. Nem lesz egyszerű innen fölállni, de megpróbáljuk!" (sbtc.hu)
 
Sajóbábonyi VSE-Salgótarjáni BTC 3-2 (1-1)
Sajóbábony, Borostán Mihály Sportközpont, 300 néző. Vezette: Jakab Á. (Kövér T., Bíró Zs.)
Sajóbábonyi VSE: Bánhegyi – Marczis, Matyi (Vígh, 64.), Pataki, Patócs (Molnár, 26.) – Titkó, Tóth I. – Mezősy (Boda, 90.), Lakatos, Borai (Sebők, 64.) – Faggyas. Játékos-edző: Vígh Ferenc.
Salgótarjáni BTC: Puporka – Boros (Simó L., 80.), Nemes, Illés E. (Fülöp A., 81.), Szeles – Hegedűs, Sárközi, Bata – Tarlósi P. (Szabó T., 34.), Gazdag, Tarlósi M. Vezetőedző: Rubint Richárd.
Sárga lap: Patócs, Matyi, Marczis, Turcsik, ill. Tarlósi P., Szabó T., Hegedűs
Gól: Faggyas (6.), Molnár (70.), Hegedűs (88., öngól), ill. Tarlósi M. (34.), Nemes (83.)
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC