nb1.hu

Eger: komoly beruházás

A stadion is megszépülhet.

A szerda jelentős nap lesz az egri labdarúgás életében, hiszen ekkor lesz a műszaki átadása az Eger Labdarúgó Sport Kft. Felsővárosi Sporttelepen található edzőközpontjának – számol be a heol.hu.
 
"Olyan létesítménnyel gyarapszik a klub és a megyeszékhely, amely az utánpótlás és a felnőtt csapatok igényeit kiszolgálja, nem mellékesen pedig az iskolásoknak és az óvodásoknak kulturált sportolási és öltözködési lehetőséget biztosít. A két emeletes épület speciális Aluhab burkolattal ellátott, amely különlegessé teszi a magyar sportlétesítmények körében. A beruházás Magyarország kormányának a támogatásával valósult meg a DVTK lebonyolításában mintegy másfél milliárd forintos beruházási értékkel. Az 1500 négyzetméteres épületben öltözők, tárgyaló, kiszolgáló helyiségek, szertárak és tárolók kaptak helyet. Ezen kívül mintegy 300 fős lelátó szolgálja nézők, a szülők, az érdeklődők kényelmét. Nagyon köszönjük a környékben lakók türelmét, ők a parkolóterülettel és a rendezett környezettel is nyernek, ezen túlmenően hálásak vagyunk az önkormányzati támogatásáért" – nyilatkozta dr. Képes Lóránt, a DVTK beruházási igazgatója.
 
A szakember arra is rávilágított, hogy Eger városával közösen a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban rekonstrukciós munkálatokat végezhetnek el. 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC