nb1.hu

Edzőváltás Cegléden: a Fradi is pórul járt

Jót tett az új impulzus.

Az NB III Közép csoportjában szereplő Cegléd szeptember 15-én ezt a rövid közleményt adta ki:
 
"A nyáron kinevezett Mink Olivér és klubunk a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott. A munkát ideiglenesen Ványi Zsolt szakmai vezető veszi át.
 
Mink Olivérnek köszönjük eddigi munkáját, további pályafutásához sok sikert kívánunk!"
 
Ványi Zsolt mérlege eddig két meccsen két győzelem a Pest megyei alakulat kispadján. Ványi előbb a Kaposvár elleni kupameccsen vezette győzelemre a tanítványait, a találkozó 3-0-s diadallal végződött.
 
Szerdán pedig a Ferencváros második csapatát fektették két vállra a ceglédiek. A találkozón Kocsis góljával az 51. percben szerezte meg a vezetést a Cegléd, ám a zöld-fehérek nyolc minutummal később Könczey Márknak köszönhetően egyenlítettek. A végső szót Markó Ádám mondta ki a 84. percben, ő állította be a 2-1-es végeredményt. Kellett ez a siker a Ceglédnek, hiszen ezt megelőzően zsinórban három mérkőzést is elbukott a bajnokságban.
 
A Cegléd nyolc forduló alatt kilenc pontot szerzett, jelenleg a 14. helyen áll a tabellán. A hétvégén az ESMTK otthonában lép pályára a gárda.
 
Ványi egyébként ebben a videóban arról is beszélt, hogy ha minden jól alakul, akkor decemberig biztosan ő irányítja a csapatot, aztán majd meglátják, hogyan alakul a folytatás:
 
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC