nb1.hu

Edzőtáborban készül a Tatabánya, három meccs vár az Érdre

Fókuszban a tavaszi rajt.

Az NB III Nyugati csoportjának éllovasa a Tatabánya, elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre. 
 
" target="_blank">ÍME, A TATABÁNYA HÍRE:
 
Megkezdtük az edzőtáborozást Várgesztesen
 
Péntekig együtt készül a Csapat. A közeli Várgesztesen megkezdődött a Tatabányai Bányász téli felkészülési edzőtábora. A Csapat huszonkét Játékossal ma futóedzésen vett részt a gesztesi futballpályán, amiért köszönetet mondunk a helyi labdarúgó egyesület vezetésének. Keddtől napi két-két tréninget vezényel az Együttesnek Gyürki Gergely, aki örömmel vette, hogy a Bányász Játékosai hosszú idő után szervezett edzőtáborban készülhetnek fel a tavaszi rajtra.
 
A csapat vezetése ezúttal arra is ügyelt, hogy a Futballisták egészségesen táplálkozzanak. A napi étkezések mellé fél mázsányi gyümölcsöt, illetve vitaminokat és táplálékkiegészítőket is vittek a Srácoknak a táborba.
 
Jó felkészülést!
Hajrá, Bányász!”
 
 
A Tatabánya a tavaszi szezon első bajnokiján hazai pályán fogadja az Érdet. 
 
ÉRD
 
A csoport hatodik helyén tanyázó Érdi VSE is javában készül a tavaszra. Limperger Zsolt tanítványaira három felkészülési találkozó vár a Tatabánya elleni bajnoki rajtig. A Pest megyei csapat három NB III-as klub, a Monor a Dabas és a BVSC ellen vívnak felkészülési találkozót. A mérkőzések kezdési időpontjáról később számol be a klub. 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC