nb1.hu

DVSC: érdekes meccsre van kilátás a Nagyerdei Stadionban

A két vezetőedző nyilatkozott.

 

A HAJDÚSZOBOSZLÓ JELENTÉSE:

 

"Ugyan a bajnokság őszi évada lezárult, előrehozott tavaszi fordulót játszik csapatunk a DVSC második csapatával vasárnap, a Nagyerdei Stadionban. Szűcs Jánost és Csillag Lászlót kérdeztük mérkőzés előtti várakozásaikról.

 

Szűcs János (DVSC II): "Igaz, hogy a legutóbbi mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk, de Tiszaújvárosban is sok helyzetünk volt, akár mi is megnyerhettük volna azt a meccset a bajnokság egyik legjobbja ellen. Hiányoznak meghatározó játékosaink, de ennek örülünk is, hiszen két 2003-as játékosunk, Szujó Attila és Baranyai Nimród az első csapattal készülnek hetek óta, akik már be is mutatkoztak az NB I-ben. Nekünk ez az elsődleges feladatunk és célunk, hogy minél több fiatalt tudjunk olyan állapotba hozni, hogy az első csapat stábja bátran hozzá merjen nyúlni ezekhez a fiatal játékosokhoz. Sajnos a hajdúszoboszlói Tordai Balázsra sem számíthatok, aki bár sérüléséből felépült, de nincs olyan állapotban, hogy mérkőzést játsszon. Betegség miatt is vannak hiányzóink, szóval nem egyszerű a helyzetünk. A szezon utolsó harmadában játékunk kezdett stabilizálódni, és csapatom bizonyította, hogy bárkivel fel tudjuk venni a versenyt ebben a bajnokságban. Természetesen a mérkőzés esélyese a Hajdúszoboszló, hiszen erősebb a játékosállománya, tapasztaltabb, rutinosabb játékosok alkotják a keretüket. Hiányzik még belőlünk a rutin, bár ezalatt a fél év alatt ebben is léptünk előre. Ezt a különbséget más erények kamatoztatásával kell megpróbálni eltüntetni, hogy pontot, akár pontokat tudjunk szerezni."

 

Csillag László (Aqua-General HSE): "Lezárult az őszi idény és ezen a felületen is szeretnék köszönetet mondani a vezetőségünknek, a stáb tagjainkat, támogatóinknak, szurkolóinknak és játékosainknak az elért eredményért. Az őszi etapot a 4. helyen zárta a csapat, ami újoncként mindenképpen parádés teljesítmény. A hétvégén a Loki szívében, a Nagyerdei Stadionban megrendezésre kerülő DVSC II elleni mérkőzés már az előrehozott tavaszi első forduló találkozója lesz. Ahogy az eddigiekben, úgy természetesen most is azzal a szándékkal lépünk pályára, hogy megszerezzük a 3 pontot. Sajnos – mint a legtöbb csapat esetében – nálunk is lesznek hiányzók, eltiltottak, betegséggel küzdők. Az utolsó pillanatban fog kiderülni kik lépnek pályára, kik állnak rendelkezésre, de elhivatott a csapat és mindenképpen szeretnénk még örömet okozni szurkolóinknak az ünnepi időszak kezdete előtt."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC