nb1.hu

Dunaújváros: sajnálatos szituáció

Megszólalt a gólvágó.

Az NB III Közép csoportjában szereplő Dunaújváros az ötödik helyről várhatja a folytatást. A Fejér megyei együttes számára rosszkor jött a kényszerpihenő, hiszen az előző három bajnokiját veretlenül vívta meg. A csapat egyik gólfelelőse, Szepessy Róbert, aki kilenc találatot szerzett ebben a szezonban. A rutinos futballista is úgy érzi, hogy pozitív úton haladt a gárda. 

20 év után: az agyvérzésen áteső Egervári visszaemlékezése az aranyra

 

"Mondhatni a lehető legrosszabbkor jött számunkra ez a sajnálatos szituáció, mivel úgy érzem, hogy egy pozitív úton tudtunk volna elindulni. De ilyen az élet, el kell fogadnunk a jelenlegi helyzetet, és próbálunk a lehetőségekhez mérten kondícióban maradni. Ebben sok segítséget kapunk az edzőinktől, mindenki személyre szabott programmal készül, mindaddig, amíg végleges információt nem kapunk a folytatást illetően. Mi most úgy készülünk, hogy lejátsszuk majd a hátralévő mérkőzéseinket, és azért dolgozunk, hogy ne kelljen nulláról kezdeni majd a készülést, illetve a már említett értékes alapozás legalább részben ne vesszen kárba. Természetesen emellett betartjuk az ajánlásokat, mindenki önállóan készül" – fogalmazott a 34 esztendős Szepessy a duol.hu-nak.
 
Szepessy is elkapta a fonalat, a Szekszárd elleni győzelem során is betalált.

Szívvel-lélekkel: őszinte szavak a dunaújvárosi legendától

 

"Koromból adódóan szokták mondani, hogy már inkább kifele megyek, de meg kell mondjam, soha jobban nem éreztem magam. Vissza kell csatolnom a felkészülésre, nagyon jól eltalálta a szakmai stáb a terhelés és a pihenés arányát, így nagyon jó állapotban vagyok, ami a meccseken is kijött. A Szekszárd ellen szerzett gólom is adott egy adag önbizalmat, ezért is sajnálom, hogy nem tudom ezt most tovább görgetni, hiszen az első gól általában hozza a másodikat és így tovább" – nyilatkozta Szepessy.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC