nb1.hu

Dunaújváros: az NB II-ből jött az első téli igazolás

Hivatalos bejelentés.

A Dunaújváros közleménye:
 
"Bemutatjuk első téli igazolásunkat, Kondor Kristófot. Kristóf a másodosztályú Szentlőrinc csapatától érkezett, ahol az ősszel tizenegyszer szerepelt a kezdőcsapatban. Két találatot jegyzett a szezon első felében, ami dicséretre és figyelemre méltó. Elsősorban irányító pozícióban vethető be, így a támadósorunk erősebb lehet a tavasz folyamán.
 
Mutatkozz be nekünk, mit kell rólad tudni?
 
– Nagykanizsán születtem, így értelemszerűen ott ismerkedtem meg a sportág alapjaival. Tizenhárom évesen kellett meghoznom az első komoly döntést az életemben: a Kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián folytattam. Jól éreztem magam Somogy megye szívében, sokat tanultam életről és futballról is egyaránt. Végzős évemben úgy gondoltam, hogy jót tenne a váltás, így Székesfehérvárra igazoltam. A Videotonnál tekinthettem be először a felnőtt labdarúgás fortélyaiba. Utánpótlás éveim után több helyen megfordultam, de végül Szentlőrincen találtam meg a számításaimat: tagja lehettem a másodosztály indulási jogát kiharcoló csapatnak. Köszönök korábbi klubjaimnak mindent, de most már százszázalékosan a Dunaújvárosra koncentrálok, szeretnék hasonlóan szép élményekkel gazdagodni itt is.
 
Hogy halad a beilleszkedésed és milyen célokat tűztél ki az elkövetkezendő időre?
 
– Az első benyomásokat pozitívnak értékelem, azonnal megfogott a klub- és a társaim nagyszerű légköre. Stabil és magabiztos játékommal kiszeretném harcolni a vezetőség és a szakmai stáb bizalmát. Minél több időt szeretnék a pályán tölteni és játékomat tartalommal megtölteni. Akkor lennék nagyon boldog, ha az egyéni teljesítményemmel hozzátudnék járulni a csapat eredményességéhez. A Dunaújváros céljait szem előtt tartva fogok dolgozni a mindennapokban és hiszem, hogy sikeresek tudunk lenni együtt, mint csapat. Az alázatos, kitartó és kemény munkában hiszek, véleményem szerint így érthetjük el a közös céljainkat! Hajrá Dunaújváros!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC