nb1.hu

Döntetlen a keleti csoport csúcsrangadóján

Kazincbarcika - Az esélyesek nem bírtak egymással.

 

A monorse.hu beszámolóját változtatás nélkül közöljük:

 

Folytatja jó sorozatát az egykori bajnokcsapat – NB2.hu

 

"Óriási volt a tét, és nemes volt a feladat számunkra, hiszen a hazai pályán eddig 100%-os ligaelső, közel 1000 néző előtt fogadta sok sebből vérző csapatunkat. Öröm-, és reményteli, hogy ilyen körülmények között, 7!!! hiányzó mellett is, nagyot küzdve, életben tartottuk bajnoki esélyünket, és értékes ponttal, nagybetűs CSAPATKÉNT távoztunk Barcikáról.

 

Ellenfelünk lépett fel kezdeményezőbben, de mezőnyfölényen túl, az első húsz percben igazi helyzetet nem tudtak kidolgozni a visszatérő Bozsó kapuja előtt. Sőt: a 21. percben mintaszerű támadást követően megszereztük a vezetést: Balanescu futott el a bal oldalon, majd mesterien centerezett, ahol a berobbanó Schmidt Zsolt védhetetlenül, nagy erővel fejelt a hálóba. (0-1) Sokáig nem örülhettünk a vezetésnek. A 29. percben ritkán látott góllal egyenlített a "vegyész": Faggyas nagy ívű szöglete kiszámíthatatlan ívben csapódott a monori kapuba, a hazai erős szél segítségével. (1-1) A félidő végén még Bozsó bravúrral hárított egy hazai ziccert. A második félidő rosszul kezdődött számunkra, egy szöglet utáni kipattanót Constantinescu lőtte kapunkba, megfordítva a mérkőzés állását a 49. percben (2-1). A legtöbb csapat, amely 6 kezdő játékosát nélkülözi, összeroppant volna ilyen kiélezett helyzetben, de idén a Monort nem lehet összehasonlítani a legtöbb csapattal. Az 58. percben egy KBSC védelmi megingást követően Karacs félfordulatból bombázott Somodi Bence kapujába. (2-2) Erőn felül teljesítve, minden centiméterért megküzdve harcoltunk az utolsó fél órában, és elhoztunk egy pontot a Kazincbarcika otthonából. Bizonyos helyzetekben a döntetlen győzelemmel ér fel, és ez így volt Kazincbarcikán is.

 

 

KBSC FC – MONORI SE 2-2 (1-1)

Gólszerzőink: Schmidt, Karacs

Csapatunk: Bozsó-Fazekas-Katona-Illés (Szabó)-Balanescu-Tóth (Csőke)-Tamás (Sárai)-Mészáros-Karacs-Bogáti-Schmidt

 

Az egész csapat nagyszerűen küzdött, de Balanescu, Katona és Karacs kiemelkedően teljesített, továbbá fiataljaink is nagyszerűen helytálltak a rangadón. Köszönettel tartozunk szurkolóinknak, akik ilyen messzire is elkísérve, végig buzdították csapatunkat! Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen nagyszerű csapat vezetésének tagjaként hétről-hétre részese lehetek ezeknek a felejthetetlen sikereknek! Továbbra is harcban a bajnoki címért, Hajrá Monor!

 

Horváth Dávid edzői értékelése: "Ahogy a rangadókon lenni szokott inkább a küzdelem dominált, amihez a mély talaj is hozzátett. Változatos mérkőzésen mindkét csapat játszott előnyben, de végül megtörtük a Kazincbarcika százszázalékos hazai mérlegét és hatalmasat küzdve egy pontot hoztunk el. Szabó Erik alig 18 évesen egy fontos mérkőzésen debütálhatott a felnőtt csapatban, amihez külön gratulálok!"

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC