nb1.hu

Debütál a listavezető Kisvárdáról igazolt játékosa

Aki korábban utánpótlás-válogatott is volt.

 

A KÖZÉP CSOPORTOT VEZETŐ KOZÁRMISLENY JELENTÉSE:

 

"Dabason léphet először pályára a Misleny Kisvárdáról érkezett új igazolása, Starosta Dávid. Az ukrán-magyar kettős állampolgársággal rendelkező, korábbi korosztályos magyar válogatott labdarúgó hasznos tagja szeretne lenni a HR-Rent Kozármislenynek.

 

– Ukrán családi gyökerekkel eddig jobbára Északkelet-Magyarországon játszottál. Hogyan került képbe az ország túlvége, és azon belül Kozármisleny?

– Elbert Gábor ajánlásával már nyáron megkeresett a csapat, de akkor egyéb okok miatt máshová igazoltam, most viszont a téli átigazolási időszakban újra megkerestek, és ezúttal sikerült megegyeznünk, így jöttem Kozármislenybe. Az a támadófoci, amit a csapat játszani akar, hozzám nagyon passzol, én olyan játékosnak tartom magam, aki a támadófutballban tud kiteljesedni. Kiváló a légkör, remek az öltözői hangulat, és vezeti a bajnokságot a csapat – ez mind olyan tényező volt, ami hozzájárult ahhoz, hogy ideigazoljak. Úgy érzem, hogy itt újra fel tudom építeni magam, és egy jó szakmai stáb irányítása alatt magasabb szintre tudok eljutni.

 

– Mit vársz a kozármislenyi tavasztól?

– Mindenekelőtt szeretnék stabil tagja lenni a csapatnak, és minél több játéklehetőséghez jutni a bajnoki címért hajtó együttesben. Szeretnék jó játékkal, gólokkal, gólpasszokkal hozzájárulni a csapat eredményességéhez. Másodsorban pedig közös célunk, hogy idén megnyerjük a bajnokságot, és megteremtsük a lehetőségét annak, hogy újra magasabb osztályban szerepeljen a HR-Rent Kozármisleny. Minden erőmmel azon leszek, hogy ebben segíteni tudjam a gárdát, mert ha jó játékot nyújtok és hasznos tagja leszek az együttesnek, akkor ezzel a saját fejlődésemet is gyorsítani tudom. 

 

– Milyen posztokon vagy bevethető?

– Sok szerepkörben játszottam már, egyik támadó pozíció sem idegen tőlem, lehetek 8-as vagy 10-es szerepben, de akár a széleken is. Erősségemnek érzem a technikai tudásomat és a játékintelligenciámat, általában jól olvasom a játékot, látok a pályán, és könnyű bevonni engem az összjátékba. A srácok az első pár nap tapasztalata alapján befogadók, mindenben segítettek, és a szakmai stáb is mindenben támogatott. Azt gondolom, ez a remek, összetartó öltözői légkör az egyik fontos eleme annak, hogy a csapat ilyen jól szerepel a bajnokságban. A profi szerződésem felbontása után a szabályok szerint 30 napig nem játszhatok amatőr együttesben, ezért csak az őszi harmadik fordulóban, Dabason léphetek majd pályára. Most azon dolgozom, hogy olyan állapotban legyek, hogy segíteni tudjam a gárdát, amikor megkapom a bizalmat a vezetőedzőtől."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC