nb1.hu

Csodálatos gólt szerzett a Loki játékosa

Az edzőtől is jött a dicséret.

Az NB III Keleti csoportjában a Loki a Hatvan csapatát fogadta. A meccsen a piros-fehérek szerezték meg a három pontot, a találkozó egyetlen gólját Juhász Martin szerezte az 54. percben. Juhász egy szabadrúgásnál villantotta meg a rúgótechnikáját, a labda a hatvani kapu bal felső sarkában kötött ki. 
 
A debrecenieknek nagy szükségük volt a győzelemre, hiszen így megszakadt a három vereségből álló rossz sorozatuk. A hatvaniak kisebb gödörbe kerültek, mivel az előző három találkozójukon nem tudtak pontot szerezni. 
 
A lefújás után mindkét vezetőedző kitért Juhász szépségdíjas góljára.
 
Szatmári Csaba: "A sok hiányzónk ellenére mindenki próbálta a maximumot nyújtani, és azt gondolom, sikerült is. Az első játékrészben eldönthettük volna a meccset, már akkor pontot tehettünk volna a végére, így viszont izgalmas lett a hajrá. Juhász Martin egy csodálatos szabadrúgásgólt szerzett, összességében megérdemelten nyertünk. A találkozó előtt mint mindig, természetesen most is próbáltam tüzelni a srácokat, örültem, hogy odatették magukat. Fiatalok, nyilván sokat kell még tanulniuk a felnőtt futballról, de a lényeg, hogy sikerrel vettük a mai megmérettetést." (dvsc.hu)
 
Gulyás Gábor: "Az első félidő jelentős részében eléggé visszafogottan futballoztunk, de a játékrész végére valamelyest feljavultunk. Reméltem, hogy a szünet után ott tudjuk folytatni, ahol az első félidőt befejeztük, de egy jól eltalált szabadrúgás után futnunk kellett az eredmény után. Végül nem tudtunk élni a kínálkozó lehetőségekkel és nagyon nehéz helyzetbe kerültünk." (fchatvan.hu)
 
DVSC II.–FC HATVAN 1–0 (0–0)
Debrecen, DEAC pálya, 100 néző. V.: Kátai Gábor (Petrovszki P., Elek B.).
DVSC II: Zöldesi – Jankelic, Kovács R., Mező, Talpalló (Girdán, 82.), Juhász M., Kozma (Preg, 69.), Gellén, Bene, Maruscsák (Simon M., 88.), Csáki. Edző: Szatmári Csaba.
HATVAN: Bajkán – Virág, Bárkányi, Czibolya (Fellner, 86.), Mundi, Szabó R., Gál, Purzsa, Simon M., Bartók, Labát. Edző: Gulyás Gábor.
Gól: Juhász (54.)   
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC