nb1.hu

Csank Jánosnak eddig nem volt szerencséje az egyik volt kedvenc játékosa ellen

Menekülniük kell a kiesés elől.

A Fortuna az őszi szezonban nem fogadta kegyelmébe a Vác és Balassagyarmat egymás elleni csatáit.
 
„Nyáron, az első játéknapon emlékezetes mérkőzést játszott egymással a két csapat; a hatalmas viharban, tócsatengerekben játszott meccs az 58. percben félbeszakadt. A találkozót újra kellett játszani, amelyre szeptember 15-én került sor, ez pedig végül ifj. Nyilas Elek góljával 1–0-s balassagyarmati sikert hozott” – emlékeztetett a Vác honlapja.
 
A két csapat egymás elleni mérkőzése vasárnap is elmaradt a hóhelyzet miatt, a pótlásra szerdán 13 órakor kerül sor.
 
„Bár nem tulajdonítok neki különösen nagy jelentőséget, mégis jó érzés, hogy korábbi játékosaim ülnek különböző kispadokon. Most az NB I-es bajnokcsapat védője, Nagy Tibor ellen „meccselek” ismét. Furcsa, hogy tavaszról előrehozták ezt a meccset, ez nekünk nem jött jól több szempontból sem – egyébként ez az előrehozás Európában nem divat. A védelemből három labdarúgó is hiányzik, Fazakas Géza a rosszulléte miatt került kórházba, míg Stefán Dávid kiállítása miatt, Kasza Balázs pedig öt sárgája miatt eltiltott. A védelem összeállítása emiatt nem lesz egyszerű.  A héten ráadásul kisebb sérülések voltak, ezért felhoztunk játékosokat az utánpótlásból – név szerint Szunyog Györgyöt, Varga Lászlót és Konkoly Leont. Halasi Péter eltiltása lejártával visszakerül a kapuba, de mivel Molnár László jó teljesítményt nyújtott múlt héten és bizonyította, hogy az NB III-ban lehet rá számítani, így versenyhelyzet lehet tavaszra. Nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent megteszünk a pontszerzésért. A rutin a Balassagyarmat mellett szól, az utóbbi hetekben jó teljesítményt nyújtottak, de nem félve megyünk ki a pályára” – mondta még a vasűrnapra tervezett meccs miatt Csank János, ám az akkor elmondottak a holnapi megmérettetés előtt is igazak.
 
A Vác a 16., azaz a legjobb bennmaradó helyen áll jelenleg 17 ponttal, míg a Gyarmat a 4., 36 ponttal, 3 pontos hátrányban a 3. Makó mögött.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC