nb1.hu

Csank János visszatér

Hivatalos bejelentés.

 

A VÁC FC KÖZLEMÉNYE:

 

"A TOVÁBBIAKBAN CSANK JÁNOS IRÁNYÍTJA NB III-BAN SZEREPLŐ CSAPATUNK SZAKMAI MUNKÁJÁT. A MESTEREDZŐ SZAKMAI IGAZGATÓKÉNT TÉRT VISSZA A VÁC FC-HEZ ÉS MA MÁR MEG IS TARTOTTA ELSŐ EDZÉSÉT.

 

Belák Gyula ügyvezető igazgató arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a vártnál gyengébb őszi szereplés miatt új impulzusra volt szükség a csapatnál, a választás pedig a Váccal korábban sikert sikerre halmozó Csank Jánosra esett.

 

Gyorsan megegyeztem a klub vezetőségével, így szakmai igazgatóként visszatértem a Váchoz – ecsetelte honlapunknak Csank János. – Mindig is jól éreztem magam a városban, hiszen eddig négy részletben összesen tíz évet dolgoztam a váci egyesületeknél, így a csapat számomra érzelmi kérdés. Túl is vagyunk az első edzésen, hiszen ma elkezdődött a felkészülés a tavaszi rajtra. Bemelegítés, labdás edzés és futás szerepelt a programban. Nagyon várom a további munkát és a február 28-i tavaszi rajtot.”

 

A Vác eddigi trénere, Burzi Attila marad klubunknál, a továbbiakban asszisztens-edzőként segíti Csank János munkáját. A korábbi szövetségi kapitány váci munkája mellett a tarpai Sándor István Akadémián meglévő szaktanácsadói posztját megtartja.

 

Csank János tehát negyedszer tért vissza Vácra, hiszen eddig négy alkalommal dolgozott a város klubjainál. Első korszakában sikert sikerre halmozott, 1994-ben bajnoki címet nyert az NB I-ben a Vác FC Samsunggal, emellett két NB I-es ezüstérmet és két Magyar-Kupa-döntőt is elért a csapattal. 1995-ben távozott először a városból. Először 1997-ben, másodszor 2013-ban tért vissza, utóbbi alkalommal két év alatt felhozta csapatunkat a megyei bajnokságból az NB II-be, de 2015-ben a ZTE-hez távozott. A mesteredző 2016 nyarán aztán harmadszor is visszatért Vácra, de ekkor már nem az NB II-es felnőtt együtteshez, hanem az utánpótlás-nevelő Vác VLSE-hez, ahol egy évig szakmai igazgatóként tevékenykedett."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC