nb1.hu

Csank János előre elfogadta volna – reakciók

Volt legjobbjának a csapata remekelt az ősszel.

Szerdán már meg lehetett rendezni a Vác és a Balassagyarmat összecsapását, mely találkozónak az érdekessége, hogy amikor Csank János NB I-es bajnokságot nyert a Váccal, akkor a gyarmatiak vezetőedzője, Nagy Tibor volt az egyik, ha nem a legfontosabb játékosa.
 
A találkozó 2-2-es döntetlennel zárult, így a piros-kékek a 16. helyről várják a tavaszt (3 ponttal vannak előrébb a már kieső helyen tanyázó Dabas-Gyón FC-nél), míg a vendégek a 4. helyen pihenhetnek.
 
 

 
A találkozó lefújása után így értékelt a két szakvezető:
 
Csank János: – A mérkőzés előtt elfogadtuk volna a döntetlent, hiszen erős csapat ellen játszottunk, azonban ahogy a mérkőzés alakult, ez már nem is olyan biztos. Öt védőnk hiányzott, mégis összességében jól helytálltunk. Az első félidőben idegesen, sok hibával játszottunk, azonban a játékrész végére rendeztük a sorokat, a második kapott gólnál viszont nagy hibát követtünk el, a hajrában pedig Torda Patrik ziccert hibázott.
 
Nagy Tibor: – Gratulálok a fiúknak az őszi teljesítményhez! Ma azonban kissé szétszórtnak tűnt a csapat, pedig egygólos vezetésünknél megvolt a lehetőségünk arra, hogy eldöntsük a meccset, azonban ezeket kihagytuk, a Vác pedig fordítani tudott. Összességében kell nézni az őszi szezont, ami véleményem szerint kimagasló volt.
 
Vác FC–Balassagyarmati VSE 2–2 (1–1)
Vác, 100 néző. Vezette: Maml Z. (Dobos D., Szkrajcsics P.)
VÁC: Halasi – Nagy Z., Zámbó, Lukács K., Tóth D. – Purzsa, Tölgyes, Sorecz (Torda, 88.) – Balga (Vén B., a szünetben), Tóth M. (Varga L., 90.), Mertse. Szakmai igazgató: Csank János
BALASSAGYARMAT: Puporka – Majzik, Benkő-Bíró, Koszó, Király Á. – Nagy T., Gálfi, Gergely P. (Ferkel, 76.) – Nyilas (Kovács D., 69.), Kerekes K. (Lizák, a szünetben), Csiki. Vezetőedző: Nagy Tibor
GÓLSZERZŐ: Tóth M. (45.), Mertse (51.), ill. Csiki (18. – 11-esből), Gergely P. (62.)
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC