nb1.hu

Budai Rangadó: Buzsákyék is hangolódnak

Hatalmas az érdeklődés a meccs iránt.

Bár az NB I-ben és az NB II-ben sincsen budai csapat, az NB III-ban más a helyzet. A Nyugati csoportban igazi emblematikus presztízsrangadót rendeznek, mert a Pénzügyőr a III. Kerületi TVE-t fogadja. Ez a párosítás hosszú évtizedek óta kiemelt helyet foglal el az óbudaiak és a pasarétiek szívében.
 
A Budai Rangadóra szombaton 13 órától kerül sor a Pénzügyőr sporttelepén, a szervező vezetői arra kérnek mindenkit, időben érkezzenek ki a találkozóra, mert a rangadó iránt hatalmas az érdeklődés.
 
A Pénzügyőr beharangozója után következzék az óbudaiaké:
 

"Mindjárt félidőhöz érkezik a bajnokság, az őszi szezonból már csak egy mérkőzés van hátra, azon pedig az utolsó előtti, 15. helyen álló Pénzügyőrhöz látogatunk majd. A vendéglátóink tavaly a 12. helyen végeztek a bajnokságban, a nyáron aztán megpróbálták kicsit frissíteni a keretet, 6-6 érkező és távozó szerepelt a csapat neve mellett, valamint Hevesi Tamás személyében új edzővel futottak neki a bajnokságnak. A változások aztán nem hozták meg a kívánt eredményt, a Pénzügyőr mérlege 3 győzelem, 2 döntetlen, 9 vereség, a gólarányuk 17:31. A pasarétiek nem kezdték jól a bajnokságot, először a 7. fordulóban örülhettek győzelemnek a Sárvár ellen, majd mivel ezt követően sem sikerült formába lendülni, hiszen egy Csepel elleni győzelmen kívül csupán a vereségeket gyűjtögették, edzőt váltottak, Hevesi Tamás helyét Vatai Attila vette át, akinek a második mérkőzésén az előző fordulóban 5:3-ra győztek Ménfőcsanakon. Papíron nem ígérkezik tehát nehéznek a mérkőzés, de csupán a saját dolgunkat nehezítjük meg, ha ezt el is hisszük. Egy új edző érkezése sokszor új impulzust adhat egy csapatnak, ami már az előző fordulóban is éreztette a hatását. Ezen kívül a Pénzügyőr játékstílusa a két csapat utóbbi összecsapásain nem nagyon ízlett nekünk, és ha ehhez még hozzávesszük azt a presztízsharcot és felfokozott várakozást, ami ezeket a mérkőzéseket általában körülöleli, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az ellenfelünk az utolsó percekig foggal-körömmel harcolni fog a győzelemért, ahogy ezt tavaly sikerrel meg is tették. Ezért reméljük, hogy tele lesz a vendégszektor a budai rangadón, amely a válogatott szereplése miatt ezúttal szombaton 13 órakor kezdődik majd."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC