nb1.hu

BSE: markánsan a dobogóért

Remek volt az őszük a nehézségek ellenére.

Rengeteg nehézséggel kellett megküzdenie Nagy Tibornak, a Balassagyarmat vezetőedzőjének az őszi idényben. Rengetegen és sokszor voltak betegek a csapatnál a járvány miatt, ráadásul sérülések is bőven megnehezítették a mindennapokat.
 
Mindezek ellenére a gárda dicséretesen szerepelt, a hatodik helyen telelhet, 6 pontos hátrányban a harmadik Eger mögött lemaradva. A második Jászberény 10 ponttal előzi meg a hevesieket, az éllovas Tiszakécske előnye 14 egység.
 
„Nem lehetek maradéktalanul az! Sokkal többre számítottunk, de közbejöttek a kedvezőtlen körülmények. Továbbra sem mondtunk le a dobogóról, a Tiszakécske és a Jászberény ugyan elvált a többiektől, a harmadik pozícióért azonban tavasszal igen heves lesz a harc, amelybe mi markánsan szeretnénk beleszólni. A közvetlen vetélytársakat látva, erre minden esélyünk megvan. Remélem, zökkenőmentes téli felkészülést tudhatunk majd magunk mögött, most január 11-ig pihenőt kaptak a fiúk, persze otthon mozogni fognak, és utána kettőzött erővel gyürkőzünk neki az eljövendő feladatoknak” – mondta Nagy Tibor a nool.hu-nak adott értékelésében.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC