nb1.hu

Bozsik Péter szanaszét lévő csapatokról nyilatkozott – reakciók

Potyogtak a gólok!

Az NB III Nyugati csoportjának 37., utolsó előtti fordulójában, az Érdi VSE a Komáromi VSE otthonában lépett pályára. Egyik csapat sem vitézkedik az idei szezonban, a házigazda például már biztos kieső, de az Érd is lejtmenetben, sőt két fordulóval korábban edzőt is váltott. Limperger Zsolt, helyét Ebedli Zoltán vette át. A találkozót megelőzően tehát mindkét fél abban bízhatott, hogy jobbra fordulnak a dolgok.

Az erdivse.hu beszámolója a mérkőzésről:

Bár a mérkőzés elején mindkét csapat próbált helyzeteket kialakítani, az első negyedórában egyik kapusnak sem kellett hárítania, aztán a 17. percben az első érdi lehetőségből gól született, amikor Kürti Zsolt kapott jó indítást a balszélen, majd középre tett labdáját Kollega Krisztián juttatta a kapuba (0–1). Bő öt perccel később pedig egy hazai térfélen szerzett labdát használtak ki az érdiek, amikor pedig Koós Gábor passza után Kollega egymaga és csapata második gólját szerezte.
Azonban a szünet előtt még zárkózott Bozsik Péter csapata, amikor a 39. percben a csereként beálló Nagy Lionel viszonylag távolról vette be Kertész Ferenc kapuját (1–2).
Ennek ellenére a második félidőt az érdiek kezdték jobban és az 52. percben egy szép akció végén Gubacsi Zoltán beadását a középen érkező Kürti Zsolt passzolta a kapuba (1–3).
Az újabb kétgólos előny azonban mintha túlságosan is megnyugtatta volna az érdieket, hiszen nem sokkal később előbb Tóth Dárius hozta közelebb övéit, majd a 66. percben Gelencsér György szabadrúgása is utat talált az érdi kapuba, kiegyenlítve az állást (3–3).
A hajrában pedig bár a Komáromnál volt a lélektani előnyt és nagy nyomás alá helyezte az érdi kaput, de a 79. percben egy érdi ellentámadásnál Kollega Krisztián beadása a védőkről a komáromi kapuba pattant, így ismét az érdiek vezettek, melyet már a hajrában is megtartottak, így 4–3-as idegenbeli sikerrel törték meg rossz sorozatukat.

“Két meglehetősen szanaszét lévő csapat mérkőzése volt, amiben a mi szempontunkból többé-kevésbé benne volt az egész idény. Voltak hiányzóink, akiket szűk keretből kellett kompenzálni, ami nem könnyű. Eladtunk egy labdát az ellenfél térfelén, amiből rendszeresen gólt kaptunk, ezen a meccsen három ilyen is volt, támadójátékunk most azért működött és tudtunk gólokat rúgni, de nagyon szétesően futballozott a csapat, érződik, hogy mentálisan nem vagyunk a topon”– értékelte a mérkőzést Bozsik Péter, a Komárom VSE vezetőedzője.


”Hasonló mérkőzést játszottunk, mint Fehérváron, azzal a különbséggel, hogy most a szerencse is mellénk állt, de ugyanolyan küzdelmes mérkőzés volt, hajtottak a srácok. Igaz, egyszer-egyszer belealudtunk és három egy után egyenlített az ellenfél, de hálistennek sikerült behúzni a három pontot. Az a minimum, hogy egy csapat mindent megtesz a győzelemért, de hogy ki mennyi tudást tud beletenni, az már egyénfüggő, de azt hiszem, nekünk most az kell, hogy a bajnokság végéig ez legyen a minimum szint”– fogalmazott Ebedli Zoltán, az Érdi VSE megbízott vezetőedzője.

NB III, Nyugati csoport, 37. forduló
Komárom VSE–Érdi VSE 3–4 (1–2)
Komárom, 150 néző. V.: Móri (Bertalan D., Holpár)
KVSE: Bánfalvi – Schiller, Horváth M., Tóth D., Jóna (Horváth R., 71. perc) – Köles (Nagy L., 26. p.), Göblyös, Vincze V. – Szecsődi (Szántó G., 71. p.), Gelencsér, Szileszki (Tóth P., 71. p.).
Vezetőedző: Bozsik Péter
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Csiszár, Gajda, Németh G. V. – Szabó R., Révész (Gera D., 63. p., Fügedi, 90+1. p.), Koós, Kertész B. – Kollega, Kürti (Molnár D., 79. p.)
Megbízott vezetőedző: Ebedli Zoltán
Gól: Nagy L. (40. perc), Tóth D. (56. p.), Gelencsér (66. p.), ill. Kollega (17., 23. p.), Kürti (52. p.), Gelencsér (80. p. – öngól)

Az utolsó fordulóban Érdi VSE a VLS Veszprémet fogadja, míg a Komáromi VSE Sopronba látogat.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC