nb1.hu

Bombagól is született a Kecskemét meccsén – videó

Nagyon sima győzelmet aratott Kuntics csapata.

Tarr Andráshida SC – KTE HUFBAU 0-6 (0-2)
Magyar Kupa 6. forduló, Andráshida
ASC: Kiss – Horváth, Kalamár, Balla, Fábián (Cséber 78.) – Czafit, Tóth (Szinay 72.) – Bakó, Molnár (Czotter 60.), Temlén – Szabó M.
KTE: Kunsági – Tamaskó (Szabó G. 67.), Asztalos, Urbán, Grünvald (Fehér 46.) – Peres, Szabó D., Karacs (Szalai 60.), Erdei – Vladul, Barna.
Gól: Asztalos (26. – büntető), Karacs (43.), Erdei (46.), Vladul (85.), Kalamár (86. – öngól), Szalai (90.)
 
A Kecskemét a Tarr Andráshida kiütésével jutott tovább a Magyar Kupában. A meccs első gólját Asztalos szerezte büntetőből. A szünet előtt Karacs is betalált, a KTE játékosa 17 méterről lőtt a bal felsőbe. A szünet után Szabó passza után Erdei is ünnepelhetett, a 46. minutumban 0-3 állt az eredményjelzőn. A hajrát megnyomta még Zoran Kuntics csapata, amely 6-0-s győzelmet aratott. Szalai állította be a végeredményt, a lila-fehérek játékosa 30 méterről küldte a labdát a kapuba.
 
Íme a mérkőzés összefoglalója:
 

Zoran Kuntics elmondta, elégedett az eredménnyel és a hozzáállással is. Hozzátette, bízik benne, hogy a következő körben is verhető ellenfelet kapnak. 
 
„Tudtuk, hogy egy fiatal társaság lesz az ellenfelünk. Megbeszéltük, hogy csak a továbbjutás lehet a cél. Fontos volt, hogy ilyen magabiztossággal tudtuk megnyerni ezt a meccset, rúgtunk szép gólokat is. Én elégedett vagyok az eredménnyel és a hozzáállással is. Szeretnénk még egy-két kört menni a kupában, úgyhogy jó lenne olyan ellenfelet kapni, mely ellen erre reális esélyünk is van" – nyilatkozta Kuntics. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC