nb1.hu

Böde gólt szerzett, igazolt a Dunaújváros és a Hódmezővásárhely

Eltiltották a Balassagyarmat technikai vezetőjét, Baráth Botond visszajátszott.

 

PAKS II.-KECSKEMÉT II. – A PAKSIAK JELENTÉSE:

 

"NBIII., Közép csoport, 4. forduló:

PAKSI FC II. – Kecskeméti TE II. 4 – 2 (4 – 1)                          

 

Csapatunk összeállítása                             

Kezdők: Simon, Ádám D. (Dibusz 76’), Kinyik, Nagy R., Görög (Skripek 80’), Szécsi (RIbár 67’), Böde D., Volter (Horváth 67’), Zoltán (Pesti 46’), Gyurkits, Szekszárdi   

Cserék: Kovács F., Gregor, Dibusz, Horváth, Ribár, Skripek, Pesti   

Vezetőedző: Kindl István                             

 

A Kecskemét kerete                             

Kezdők: Kersák, Tóth (Bálint 62’), Major Sz., Major E. (Horváth M. 77’), Győri, Kuchta (Szamosi 62’), Györgye (Hatvani 62’), Győri, Barkóczi, Szalai, Vén (Horváth A. 62’)   

Cserék: Cseh, Szamosi, Hatvani, Horváth M., Kovács Á., Horváth Á., Bálint   

Vezetőedző: Szabó Tibor   

 

Gólszerzők: Volter 4’, Nagy R. 7’, Szekszárdi 20’, Böde D. 30’, ill. Major 8’, Győri 81’

 

Nagyon jó felfogásban, intenzíven kezdtük a mérkőzést. Számos helyzetet alakítottunk ki, majd a két gyors gólunk után megvolt a lehetőség a harmadik – esetleg a negyedik – találtunk megszerzésére is. Ennek ellenére vendégeink egy nagyszerű kontrából szépíteni tudtak, ekkor picit a nagy lendületünk visszaesett, és kiegyenlítetté vált a játék képe, de végig kontroll alatt tartottuk az összecsapást. A szünetre már 4-1-es előnnyel mehettünk. A második játékrészben futballunk intenzitása alábbhagyott, két helyzetünk adódott, míg a Kecskemét távoli lövésekkel operált. Egy gyorsan elvégzett szöglet után ellenfelünk szépített, 4-2. A játék képe alapján azonban egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Összességében egy jól kontrázó gárdát sikerült magabiztosan legyőznünk.

 

„A megbeszéltek szerint, nagyszerű iramban kezdtük a mérkőzést. Egészen fenn letámadtunk, ám ez magában hordozta a kockázatot, hogy ellenfelünk teret nyer mögöttünk. Ezt – néhány alkalmat kivéve – nagyszerűen megoldottuk. Mindenki a maximumot nyújtotta, a 4-1 még nem is fedte le teljesen igazán a találkozó képét, akár több góllal is nyerhettünk volna. A második játékrészre a saját magunk által diktált iramból visszavettünk, így kiegyenlítettebb lett a párharc. Magabiztos sikert arattunk, végre megszerezve első győzelmünk, amire úgy érzem, már nagyon rászolgáltunk. Nagyszerű összhang volt a mai napon a csapatban az első csapatból visszajátszó rutinos játékosok és a fiataljaink közt” – így értékelt az összecsapást követően vezetőedzőnk, Kindl István."

 

A DUNAÚJVÁROS JELENTÉSE:

 

"Új igazolás – Varga Szabolcs érkezett!

 

Mozgékony támadóval bővült felnőtt együttesünk kerete. Szabolcs az MTK Budapest, a Szeged és a Békéscsaba játékosa is volt. Szerepelt Hollandiában a Heerenveen együttesében, s U16-tól U21-ig a nemzeti együtteseknek is végig tagja volt: „Szabival dolgoztam együtt Szegeden, így tisztába vagyok a tudásával. Csapatunk hasznára lehetnek az erősségei. Az első osztályban közel ötven, míg a másodosztályban, több mint száz mérkőzés íródik a neve mellé. Nagyon örülök az érkezésének." – mondta Dr. Dobos Barna klubigazgató.

 

Isten hozott, Szabi!  Sok sikert nálunk! Hajrá Dunaújváros!"

 

A HÓDMEZŐVÁSÁRHELY JELENTÉSE:

 

"Rutinos középpályást sikerült hazacsábítani.

 

Több száz NB II-es mérkőzést maga mögött tudó játékossal erősödött tovább a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as csapatának kerete. Szabó Péter tér vissza a klubhoz! Péter korábban szerepelt az utánpótlásunkban, majd a Ferencváros és a DVTK csapatainál pallérozódott. Még a 2011-12-es szezonban mutatkozhatott be a hazai másodosztályban Kazincbarcikán. Hosszú éveken át a Szeged-Csanád Grosics Akadémiának volt fontos tagja, az elmúlt két szezonban a Békéscsaba NB II-es együttesében játszott.

 

„Úgy gondolom, hogy remek kohézió, csapatszellem van kialakulóban az NB III-as csapatunknál, ebbe pedig Péter is jól illeszkedik. Vérbeli középpályás, aki a pálya közepén vagy a széleken is bevethető, de szinte bármilyen poszton remekül helyt áll. Régóta folytatunk már egyeztetéseket, többször próbálkoztam a leigazolásával, most lettek optimálisak a körülmények ahhoz, hogy az együttműködés elkezdődjön. Nagyon rutinos játékos, akinek a hozzáállása is maximális! A csapatunk jól szerepel a bajnokságban, ennek ellenére nem dőlhetünk hátra. A fiúk a pályán és az edzéseken nyújtják a legjobbjukat, mi pedig a háttérben segítjük a munkájukat, támogatóinkkal, akik közül Vad Sándort mindenképpen ki kell emelnünk, hiszen mindenben támogat minket, a civil életben munkahelyekkel is segíti játékosainkat, és a meccsekre is kíséri a csapatot a vezetőséggel. A cél, hogy a szezon végén a lehető legjobb eredményt érjük el”” – nyilatkozta Szűcs Róbert sportigazgatónk.

 

Hajrá, HFC!"

 

BVSC-ZUGLÓ-VASAS II. (3-1) – AZ ANGYALFÖLDIEK JELENTÉSE BARÁTH BOTONDRÓL: 

 

"Baráth Botond – miután eltiltását tölti, de hogy játékban maradjon – az egyik visszajátszónk volt ezen a találkozón:

– Az egész mérkőzésen arra várt ellenfelünk, hogy hibázzunk, mi kezdeményezzünk, és azokat megkontrázva indíthassanak támadásokat. Úgy vélem, hogy a többnyire szélen vezetett támadásaikat és a kapu elé ívelt beadásokat jól levédekeztük, azonban a második hullámban érkező emberekről alkalmanként lemaradtunk, így a kipattantó labdákból többször veszélyeztettek, illetve a pontrúgásaikkal is meggyűlt a bajunk. Az összeszokottság a BVSC egyik fegyvere, mivel a csapat magja évek óta együtt játszik. A mi fiatal játékosainknak ez a negyedik meccse a felnőtt mezőnyben, ezért értelemszerűen még nem alakultak ki azok a reflexek, mozdulatok, amiket a társak ismerhetnek, de meggyőződésem, hogy ez idővel kialakul. A fiataljainknak ez egy tanuló időszak, okulniuk kell a hibákból és fel kell nőni a felnőtt futballhoz. Kellő alázattal, fegyelemmel és a játék, valamint az ellenfél iránti tisztelettel menni fog. Látszik rajtuk, hogy akarnak, küzdenek, motiváltak, ezért nagy a felelősségünk nekünk, visszajátszóknak, hogy példát mutassunk nekik. Szívesen jöttem játszani a második csapatba, és ha úgy dönt a vezetésünk, akkor vasárnap is örömmel fogok velük futballozni, hiszen ez a csapat még sokra képes."

 

AZ MLSZ JELENTÉSE:

 

"Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 17-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

 

NB III

 

Sirokmán Zoltán (Makó) és Papp Máté (Dunaújváros) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

 

Major Csaba technikai vezető (Balassagyarmat) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 4 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC