nb1.hu

Betalált a DEAC próbajátékosa, igazolt a Pápa és a Cegléd

Edzőmeccset játszottak a debreceniek.

DEAC
 
"A DEAC futballistái az elmúlt héten kezdték meg a felkészülést az új idényre. Sándor Tamás tanítványai szombaton délelőtt lejátszották első edzőmeccsüket Pallagon, ahol a kis Lokival csaptak össze. A találatokkal nem fukarkodtak a gárdák, hétszer is megzörrentek a hálók. A gólgálát a tizenegyest értékesítő Bereczki Dániel indította a második percben, aki a 34. minutumban ismét beköszönt. A szünetig egy öngólnak köszönhetően faragott a hátrányán a DVSC II.
 
A második játékrészben folytatódott a Bereczki-show, hiszen az 57. percben ismét megvillant, majd a csereként beszálló Bidzilya Antonnak köszönhetően még nagyobbá vált a fórunk. A legutóbbi szezonban a Kaposvárban és a Békéscsabában is megforduló Bizdilya jelenleg próbajátékon szerepel nálunk. A lefújásig ellenfelünk kozmetikázott az eredményen, előbb Kalafat, aztán Balla Mátyás vette be a kapunkat.
 
“Az első félidőben zömében azok a labdarúgók játszottak, akik az előző idényben is minket erősítettek. A szünet után meg akartuk nézni, hogy a velünk készülő fiúk mire képesek. Támadásban ígéretes dolgokat mutattunk be, szép gólokat szereztünk, ellenben védekezésben a pontrúgásokkal meggyűlt a bajunk. Akadtak hibáink, ettől függetlenül ez első meccsnek jó volt” – összegzett Sándor Tamás vezetőedző, aki elárulta, egy új felállást is kipróbált együttesünk.
 
Szerdán a tervek szerint a Tállya otthonában lépünk pályára.
 
DVSC II-DEAC 3-4 (1-2)
gólszerző: Rauf (39. – öngól), Kalafat (74.), Balla (84.), ill. Bereczki (2., 34., 57.), Bidzilya (70.)
A DEAC összeállítása: Tóth D. (Urbán G. 60.) – Orosz M. (Szabó K. 60.), Papp F. (Virág Á. 60.), Bényei B. (Nagy E. 60.), Rauf (Kertész 60.), Gaczella (Szabó J. a szünetben), Sándor T. (Papp K. 60.), Spitzmüller (Bidzilya a szünetben), Kiss B. (Jankelic a szünetben), Székely (Tochukwu 60.), Bereczki D. (Sidibe 60.) Vezetőedző: Sándor Tamás."
 
PÁPA
 
"Rutinos kapussal erősítettünk!
 
Komoly tapasztalattal rendelkező hálóőrrel állapodott meg klubunk a napokban. Zsirai Martin után a 38 éves Dénes Zsolt is elkötelezte magát csapatunkhoz, aki Lipótról érkezett hozzánk. Hálóőrünk korábban védte többek között az NB I-es Diósgyőr és Nyíregyháza, az NB II-es Tatabánya és Szigetszentmiklós, az NB III-as Ajka és Csorna hálóját is. A tavalyi szezonban összesen 22 mérkőzésen állt a lipóti kapuban.
 
Zsolt komoly erősítés a kapuban, pápai pályafutásához sok sikert és minél több kapott gól nélküli meccseket kívánunk!"
 
CEGLÉD
 
"A villámléptű támadó 2018 nyarán érkezett Ceglédre Jászberényből. Akkor így mutattuk be:
 
Lukács a Füzér SK-nál ismerkedett meg a labdarúgással 8 éves korában. 2011-ben került Debrecenbe az akadémiára. Az U16-os csapattól végigjárva minden korosztályt egészen a DVSC második csapatáig, ahol bemutatkozhatott a felnőttek között az NB III-as bajnokságban 17 évesen.
 
Első NB III-as szezonjában 9 alkalommal lépett pályára, ebből 8 mérkőzésen csereként, majd a következő szezonban a Vasashoz igazolt. Itt nem került fel a felnőttekhez, az U21-es csapatban kapott lehetőséget. A következő idényben pedig a következő állomás Jászberény volt.
 
Jászberényben 9 mérkőzésen kapott szerepet, minden alkalommal kezdőként, egy gólt szerzett, a következő nyáron pedig elvitte a Kisvárda. Kisvárdán mindössze egyszer, csereként tudott az NB II-ben pályára lépni a bajnokság elején, így már szeptemberben a Hajdúböszörményhez igazolt vissza az NB III-ba. 
 
20 évesen meghatározó játékosa volt a Hajdúböszörménynek, 28 mérkőzést játszott le az idénybe, minden mérkőzésen kezdő volt és 8 gólt szerzett. Csapata ugyan kiesett, de ő maradt az NB III-ban, hiszen ismét Jászberénybe került. Az előző szezont itt játszotta végig és meghatározó játékosa volt a csapatnak. 26 alkalommal kapott lehetőséget edzőjétől, 23 mérkőzésen kezdőként, négy gólt szerzett.
 
Első ceglédi időszakában az első évben a másodosztályban 18 mérkőzésen lépett pályára, a mérkőzések 50%-ban kezdőként. A kiesés után maradt a Malomtó szélen, ami jó döntésnek bizonyult, hiszen 13 mérkőzésből 12-n kezdő volt, ezeken a találkozókon 10 gólt szerzett! 
 
2019. szeptember 15-én beírta magát a ceglédi labdarúgás történelem könyvébe, miután ő szerezte az új centerpálya és lelátóépület első hivatalos mérkőzésen csapatunk gólját. A találatnak köszönhetően 1:0-s győzelemmel avattuk fel az új pályát.
 
A télen aztán a Kelen SC-hez igazolt, de jött a COVID-19 járvány, így mindössze két mérkőzésen tudott pályára lépni. Az előző szezont még a Kelennél kezdte, majd a télen ismét Jászberénybe igazolt, ahol a bronzérmes csapatban 16 alkalommal lépett kezdőként pályára, gólt azonban nem szerzett.
 
Lukács eddigi pályafutásának egyik, hanem a legsikeresebb időszakát élte Cegléden az előző időszakban, hiszen az NB II-ben szerepelt, majd pályafutása eddigi legtöbb gólját szerezte nálunk egy szezon, pontosabban egy félszezon alatt.
 
Bízunk benne és egyúttal kívánjuk is neki, hogy hasonló időszak kezdődik számára újra a Malomtó szélen."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC