nb1.hu

Balassagyarmat: rendesen megmondta a magáét a vezetőedző – reakció

A győzelem ellenére is.

 

Mint arról beszámoltunk, a Balassagyarmat 2-0-ra nyert az NB III 1. fordulójában a Dabas otthonában.

 

A lefújást követően a két vezetőedző értékelte a látottakat.

 

Fehér Ádám (Dabas): – Jól futballoztunk, pláne az első félidőben, ott voltak a gólhelyzeteink is. Egy elkerülhető gólt kaptunk, éppen egy támadásból, egy rossz labdalevételből kontráztak meg minket. Erre készültünk is egyébként a Balassagyarmat ellen. Jelen pillanatban ennyivel jobb csapat még a BSE, mint mi, ugye mi pár hete vagyunk ezzel a teljes kerettel. Van még mit csiszolgatni. Sok a fiatal játékos. Ez néha megmutatkozik a rutin hiányában, de úgy gondolom, a mai mérkőzésen egy ikszet megérdemeltünk volna. 

Nagy Tibor (Balassagyarmat): – Itt egy pozitívum van, hogy nyertünk! A játékkal abszolút nem vagyok elégedett. Tudtam, hogy az első meccs ilyen zsákbamacska, mert amikor már jön a teher a játékosokra, akkor valaki nem meri megcsinálni azt, amit az edzőmeccseken igen. Úgy gondolom, ha így játszunk a felkészülési mérkőzéseken, mindenkitől kikaptunk volna. Szerencsénk is volt, de ehhez az kellett, hogy rengeteget dolgozzanak a fiúk. Nagyon sokat csúsztak-másztak. Az elején nem vettük föl a ritmust, minden párharcból vesztesen jöttünk ki, késve értünk oda. Olyan lagymatagnak éreztem, hogy "jaj, csak legyünk túl az első meccsen." Én is tudom, hogy milyen az első, mert játszottam pár ilyet, nekem is mindig ilyen volt… A pozitívum, hogy nyertünk, és idegenben. 

 

Meton-FC Dabas-Balassagyarmati VSE 0-2 (0-1)

Dabas, Wellis Sportpark, 200 néző. Vezette: Takács Á. (Szilágyi Zs., Pálinkás D. F.)

Meton-FC Dabas: Berta – Földes, Dudás, Forgács, Kiss Á. (Lux, 74.) – Szabó L. – Tóth D. (Szabó D., 74.), Domokos, Kiss K. (Benkő, 78.), Kókai (Erős, 81.) – Lettner. Vezetőedző: Fehér Ádám.
Balassagyarmati VSE: Iváncsics – Majzik, Koszó, Tányéros, Király Á. – Ferkel (Lami, 84.), Márton A. – Lizák (Gazdag, 69.), Bartos, Nagy X. – Mertse (Erdélyi, 46.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Sárga lap: Földes, Szabó L., Berta, ill. Tányéros

Gól: Bartos (6.), Erdélyi (65.)

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC