nb1.hu

Az Újpest volt csapatkapitánya igazolt edzőnek a Kerülethez

Hivatalos bejelentés.

Mint ismeretes, Gál István váltotta a III. Kerületi TVE kispadján Buzsáky Ákost. Gál 1-1-es döntetlennel mutatkozott be az első tavaszi fordulóban a Pápa elleni helyosztón, így a negyedik óbudaiak továbbra is 3 ponttal előzik meg a táblázaton az ötödik helyen tanyázó volt ellenfelüket.
 
A Kerületnél azonban nemcsak ez az egy változás történt a kispadon, hanem még egy, ráadásul nem is elhanyagolható. Gál segítője a továbbiakban ugyanis Vermes Krisztián lesz, akit a leginkább az Újpestből ismerhetnek a magyar foci szerelmesei.
 
Vermes 163-szor húzta fel magára a lila-fehérek szerelését, védő létére 5-ször talált be az ellenfelek kapujába újpestiként. Volt a lilák csapatkapitánya is. De játszott itthon a Mezőkövesdben, a Kaposvárban, a Kisvárdában és a Szolnokban is, Hollandiában a Sparta Rotterdamban lépett pályára 32-szer. A magyar válogatottban hat alkalommal bizonyíthatott.
 
A Kerület a hétvégén Nagykanizsára látogat, a piros-kékek 5-0-ra nyertek a nyáron Óbudán úgy, hogy az összes góljukat a második félidőben szerezték.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC