nb1.hu

Ausztráliában is írtak a Gyöngyös játékosáról

Több ajánlata is van.

A Gyöngyös közleménye:
 
"Ritkán ír egy ausztrál sportoldal a magyar NBIII-ról, azon belül is a Gyöngyösi AK-ról…
 
Most mégis megtörtént! Természetesen ehhez az is kellett, hogy az ausztrál-magyar kettősállampolgárságú Gaal Michael a mi csapatunkat erősítse. Bizony, Ausztrália gyakorlatilag legnépszerűbb sporttal foglalkozó weboldala, a SportingNews terjedelmes írást közölt Mikey-ról, az eddigi karrierjéről és a terveiről.
 
De mi is az a SportingNews? Hogy egy kicsit képbe kerüljünk: az oldal a 25 milliós országban (amely a magyar lakossághoz képest kb. 2,5-szeres), másfél millió követője van a FaceBook-on, ami az ausztrál sportoldalak között a legtöbb (a Fox Sports Australia 1,1 millió követővel rendelkezik) . Az itthoni számok: a kb. 10 milliós Magyarországon a Nemzeti Sport kb. 600 ezer követővel bír. Itt is két és félszeres a szám… Nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy nem egy zugfirkász oldalról van szó…
 
Mikey elmondja az interjúban, hogy a déli féltekéről először Magyarországra került a magyar felmenőkkel rendelkező szülei révén, majd egy spanyolországi kitérő után újra "itthon" találta magát, és a Pénzügyőr csapata után immár a GYAK-ot erősíti.
 
Mesél arról is, hogy szeretne minél magasabb – profi – szinten futballozni, és hogy a sikeres ősz után kapott több megkeresést is, de ezt az évet biztosan nálunk fejezi be. Említést tesz róla, hogy rendszeresen profi edzőkkel dolgozik, és sok ex-profi, sőt ex-válogatott ellen léphetett pályára a magyar harmadosztályban.
 
Beszél még az itteni COVID-helyzetről, és arról, hogy a kijárási tilalom miatt "különleges" engedéllyel közlekednek, mivel este 8 előtt nem érkeznek haza az edzésekről…
 
És persze reményét fejezi ki, hogy – ahogy az utolsó három mérkőzésen tette a csapat – elindulunk felfelé, és jól zárhatjuk ezt a bajnoki évet!"
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC