nb1.hu

Aczél Zoltánék nagyon gyenge játékkal verték az NB II-es ellenfelüket

Őszinte értékelés.

Szentlőrinc – HR-Rent Kozármisleny 0-1 (0-0)
Szentlőrinc, 50 néző
Vezette: Bánfai
HR-Rent Kozármisleny: Somogyi – Kónya, Horváth, Berdó, Turi – Beke, Takács – Szabó D., Vajda, Tóth Z. – Hampuk
Vezetőedző: Aczél Zoltán
Csereként pályára lépett: Pacéka, Horvát, Loch, Kozics, Bischoff, Kiszely, Romvári.
Gólszerző: Szabó D.
 
A Kazincbarcika szerdai legyőzése után újabb erős ellenféllel játszott edzőmeccset a Közép-csoport listavezetője, a HR-Rent Kozármisleny, ami akkor is igaz, ha a Szentlőrinc nem a legerősebb összeállításában lépett pályára, de így is akadtak alapemberek (Jancsó, Sinanovic, Hajagos, Keresztes, Németh M., Nagy, Török, Kis-Szemán) akik rendszeres résztvevői a másodosztályú mérkőzéseknek.
 
A Kozármislenyből a meghatározó játékosok közül továbbra is hiányzott Kirchner, Nagy E., Gajág, Füredi, Kozics ezúttal csereként már pályára tudott lépni.
 
 

 
Aczél Zoltán: Azon kívül, hogy nyertünk, nem sok pozitívum volt a játékunkban, nagyon gyengén játszottunk, ma nem kaptuk el a fonalat, valószínűleg kijött egy fáradtság. Nem néztünk ki jól sem támadásban, sem védekezésben, sem az átmenetek tekintetében. Ettől függetlenül teljesen tisztán és magabiztosan vertük a Szentlőrincet. Ennek az oka az volt, hogy mi arra törekszünk, hogy nálunk legyen a labda, megpróbálunk futballozni, ami ma ugyan nem ment annyira jól, de így is alakítottunk ki helyzeteket, többet, mint az ellenfelünk. A Szentlőrinc kontrái nagyon veszélyesek voltak, rosszul helyezkedtünk, hibákat vétettünk, de kidolgozott helyzete alig-alig volt a hazaiaknak, inkább csak azokból éltek, amiket mi ajándékoztunk nekik. Ebben az időszakban nagy jelentősége ezeknek még nincsen, ha nem jó játékkal is, de újra megnyertünk egy meccset, kijött a fáradtság, kijöttek a hibák, Ezért van még 3 hetünk, hogy ezeket kijavítsuk!
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC