nb1.hu

A stadiont és egy rendőrautót is megrongáltak Pécsen – videó

Pécs - A kapitányságon külön nyomozócsoportot állítottak fel.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába május 27-én 19 óra 25 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a PMFC – Dabas labdarúgó mérkőzés végén több szurkoló betört a pályára – olvasható a bama.hu oldalon
 
Amint arról már beszámoltunk, balhéval ért véget a vasárnapi derbi. A rendőrség közleményt adott ki az ügyben hétfőn délután:
 
A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy egy vitatott bírói döntést követően a hazai szurkolók a pályára petárdákat dobtak, majd a lelátót elválasztó kapun lévő láncot leszakítva bementek a pályára. A helyi biztonsági szolgálat munkatársai a játékvezetőt és játékosokat bekísérték az öltözőépületbe, így az eset kapcsán senki nem sérült meg. A bejelentést követően a rendőrök a szükséges létszámmal jelentek meg a helyszínen, és rövid időn belül helyreállították a rendet. A szurkolók a stadionból való távozás során az épületben egy falat, valamint a stadion előtt egy rendőrautót rongáltak meg.
 

A rendőrök a bűncselekmény elkövetőit beazonosították, ezzel összefüggésben május 28-án délelőtt egy 48 és egy 31 éves férfit állítottak elő a Pécsi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásuk, valamint a további elkövetők felkutatása folyamatban van. A rendőrkapitányságon külön nyomozócsoportot állítottak fel az ügy részleteinek mielőbbi tisztázása érdekében.

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC