nb1.hu

A putnokiak csak magukkal foglalkoznak

Putnok - Hazai pályán játszanak a közvetlen riválisaikkal.

Nem vár könnyű kirándulás a hétvégén a Putnok FC-re, hisz a bajnoki tabella 2. helyezettjéhez utaznak Monorra. Koszta Péter vezetőedző szerint az igaz, hogy nem ők a mérkőzés esélyesei, de ez nem jelenti azt, hogy feltett kézzel lépnének pályára.

 

– Mindegy, hogy a Monorral vagy egy másik csapattal játszunk, nekünk csak magunkra kell figyelni. Ha azt a teljesítményt tudjuk hozni, amire egyébként képesek vagyunk, akkor jó eredményt érhetünk el szombaton. Úgy gondolom, hogy minden csapatnak megvan az ellenszere, de annak megtalálásához nem elég, hogy jól felkészülj, ahhoz a pályán is látnod kell meccs közben, fontos, hogy olvassuk a játékukat védekezésben és támadásban is.

 

Folytatná remek sorozatát a Monor – NB3.hu

Folytatná remek sorozatát a Monor

 

– Leginkább azt, hogy egy mérkőzés az 1. percben kezdődik és a 90. percben fejeződik be. Végig koncentrálni kell, ha ez megvan az már fél siker. Nem szabad amiatt hátrányba kerülni, hogy nem figyelünk oda az első perctől kezdve. Ezen kívül nagyon fontos az adódó lehetőségek, helyzetek jó kihasználása. Mindig ezt mondom a támadóimnak, hogy az első adódó gólhelyzetet értékesíteni kell, mert nem tudhatjuk, hogy lesz-e még egy ilyen. A gólhelyzeteknél igaz hogy a másodperc töredéke alatt kell döntened, de csak akkor tudsz jó megoldást választani ha fejben rendben vagy. Úgyhogy azt mondom, hogy a megfelelő koncentráció és odafigyelés eldönthet mindent.

 

– Nyilván van egy célkitűzésünk amit el szeretnénk érni a szezonban és ahhoz fontos, hogy az olyan meccseket hozzuk főleg hazai pályán, ahol közvetlen riválissal játszunk. Igen, ez párosulhat idegességgel, de úgy gondolom alapvetően higgadtak tudtunk maradni, nem volt ezzel gond. Nem hiszem hogy ilyen problémáink lesznek Monoron, ez is ugyanolyan meccs lesz, mint a hátralévő másik öt, ugyanúgy három pontot adnak érte. Azt viszont elvárom a játékosaimtól, hogy kivétel nélkül mindenki úgy tegye oda magát, ahogy azt illik és ahogy tőle elvárható. Csak úgy lehetünk sikeresek szombaton ha ez megvan!

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC