nb1.hu

A Puskás Akadémiától igazolt tehetséget a Kecskemét

Profi nyilatkozattal mutatkozott be.

 

A Kecskeméti TE közleménye:

 

"Fiatal játékossal bővült a Kecskeméti TE kerete, Fehér Csanád személyében egy Puskás-Suzuki Kupa ezüstérmes, illetve korosztályos bajnok játékost igazoltunk Felcsútról, aki már a felkészülés eleje óta velünk van.

 

Fehér Csanád Martfűn kezdett el futballozni, ahonnan a Szolnoki MÁV érintésével került végül Felcsútra 2015-ben. A Puskás Akadémia kötelékében négy szezont töltött el, ezalatt egyszer bajnoki címet ünnepelhetett, míg háromszor második lett csapatával a NBI-es korosztályos bajnokságban. Új játékosunk ott lehetett idén a rendkívül rangos Puskás-Suzuki Kupán is, ahol végül a döntőben győztes Flamengo mögött második helyen zártak a felcsútiak. Fehér Csanádra főleg a védelem közepén számított a felkészülés alatt Zoran Kuntics.

 

Ifjoncunk természetesen nagyon várja már, hogy a felnőttek közt debütáljon: „Egy sikeres próbajátéknak köszönhetően igazolhattam a KTE-hez. A célom az volt, hogy minél hamarabb be tudjak csatlakozni a felnőtt futballba. Abban látom a fejlődés útját, ha olyan játékosokkal szerepelhetek együtt, akik már magasabb osztályban is futballoztak. Tőlük mindenképpen lehet tanulni. Kecskeméten ehhez minden adott, illetve ahhoz is, hogy a célunkat megvalósítsuk, ami az első három hely valamelyikének a megszerzése. Mindenki elkötelezett a céljaink iránt, de a szakmai stábot külön kiemelném, mert mindent megtesznek azért, hogy ott legyünk a dobogón. Az egyéni célom az, hogy minél több játékperchez jussak, mely során kiegyensúlyozott, magabiztos játékot szeretnék nyújtani.”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC