nb1.hu

A pécsi edző így értékelte a csapat gálaelőadását

A vesztes csapat trénere szerint szénné égtek.

PMFC – Taksony SE GP Solar 8-1 (2-0)
NB III Közép-csoport, 3. forduló
Pécs, PMFC Stadion, 1000 néző. Vezette: Bana Gergely.
 
PMFC: Kovács – Sági, Gajág, Rácz, Németh – Szabó (Hegedűs, 61.), Futó, Bohata (Kónya, 46.), Grabant – Máté (Tihanyi, 65.), Geiger. 
Vezetőedző: Vas László.
 
Taksony SE GP Solar: Ivancsics – Hegedűs, Hesz, Kozári (Eichenvalder, 64.), Kákonyi, Szilágyi, Nyéki, Wágner, Silaghi, Nagy, Nádházi (Szalay, 75.). 
Vezetőedző: Szabados Tamás.
 
Gólszerzők: Gajág (5.), Geiger (23.), Máté (46.), Németh (49.), Rácz (66.), Kónya (83.), Tihanyi (85.), Hegedűs (88.), ill. Szilágyi (82.)
 
A harmadik mérkőzését is megnyerte a Pécs, ráadásul 8 góllal ütötték ki a taksonyiakat. Eddig hétről hétre bizonyítja a piros-fekete alakulat, hogy készek a magasabb osztályra és szabályosan átgázolnak az NB III mezőnyén.
 
Az első félidőben "csak" kettőt rúgtak, ám nem ültek rá az eredményre és ennek meg is lett a gyümölcs, 6 további találat formájában. A taksonyiak számára némi vigaszt jelenthet, hogy egyszer Ők is a hálóba találtak, de kemény munkára lesz szükségük, hogy fel tudjanak állni a kiütés után.
 
Az edzők ezt mondták a mérkőzéssel kapcsolatban:
 
Vas László(Pécs):,,Mit mondjon az edző egy ilyen mérkőzés után? Úgy gondolom a 8-1 az magért beszél. Bármilyen országban, bármilyen ellenfélel szembe 8 gól rúgni az egy nagy dolog. De mindig is mondom, hogy nem kell a dolgokat túlértékelni. Rengeteget tettünk meg a győzelemért, jól játszottunk, szép és tetszetős gólokat rúgtunk, úgyhogy ez a mai nappal elmúlt. Mai nap egy kicsit kiünnepeljük, holnap regenerálunk és szerdától meg újult erővel megyünk tovább és dolgozunk azon, hogy a következő lépések is hasonlóan jól sikerüljenek." 
 
Szabados Tamás(Taksony): ,,Nehéz 8-1 után megszólalni. Igazából teljesen összeestünk mentálisan, amelynek megvannak az okai. A 2. percben van egy százszázalékos helyzete a csapatnak, kihagyjuk, majd kontrából bedobás, amit a héten gyakoroltunk, hogy milyen formáció van rá, hogyan csináljuk, nem számítottunk rá, hogy a kapusunkról a saját hálónkba pattan a labda. Utána megint nekünk vannak helyzeteink, majd a legrutinosabb játékosom röviden hazaadja a labdát, amit berúgnak: 2-0.  A félidő vége előtt volt még két nagy helyzetünk, kimaradtak, bejövünk a szünetben, elmondom, mire figyeljünk oda, majd a második félidő elején eltelik 45 másodperc és abból kapunk gólt, 3-0.  Utána két pontrúgásból, amely ki van osztva, megint gólokat kapunk, ezután teljesen szétesett a csapat. Ahogy korábban is mondtam, idő kell, hogy összeálljunk és megismerjem a társaságot. Mentálisan nagyon nagy hiányosságban szenvednek játékosok, ezen dolgoznom kell, fel kell állnunk belőle. A jó sportoló feláll belőle akármilyen kellemetlen. Sajnos szénné égettük magunkat, ez az igazság."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC