nb1.hu

A Pécs kihívójának mestere komoly nehézségről beszélt

Remek teljesítményt nyújt a Szentlőrinc.

Az NB III Közép csoportjában a Pécs vezeti a táblázatot, de a második helyen álló Szentlőrinc is lőtávolon belül van. Gombos Zsolt együttese csupán négy ponttal gyűjtött kevesebbet, mint a listavezető. A szentlőrinciek teljesítménye azért is megsüvegelendő, mert a csapatot sok fiatal alkotja, és a szakmai stáb meglehetősen szűk keretre támaszkodhat. A gárda legidősebb játékosa csupán 28 éves. 
 
Gombos a jó szereplés ellenére sem szeretne nagy terhet tenni a játékosaira vállára. A tréner szerint a csapatnak az első hat közé jutás a célja. Hozzátette, a téli átigazolási szezonban nagy jövés-menés nem várható a klubnál.
 
"A célunk nem változott, az első hat hely egyikét kell megszereznünk. Az nem biztos, hogy a keretben lesz változás a télen, hiszen az erősítéshez olyan anyagi feltételek szükségesek, amelyekkel mi nem rendelkezünk. Nem titok, hogy ezen a szinten mi vagyunk az egyik legszerényebb lehetőségekkel rendelkező csapat" – nyilatkozta Gombos Zsolt.
 
Gombos még arról is beszélt, hogy csapata erőn felül teljesített az elmúlt hónapokban. Arra is rávilágított, hogy csupán 10 gólt kaptak, ami szintén remek teljesítménynek számít.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC