nb1.hu

„A papíron gyengébb csapatok ellen nehezebb játszani”

Putnok – Belényesi Csaba a Felsőtárkánynak lőtte első putnoki gólját.

Az NB III Keleti csoportjának 29. fordulójában a Putnok hazai pályán szenvedett 2-1-s vereséget a Ceglédtől. A borsod megyei csapat vasárnap a Felsőtárkány otthonában javíthat. A Putnok játékosa, Belényesi Csaba a klub honlapjának adott interjúban kemény mérkőzésre számít.

 

– Játékban felvettétek a versenyt a már másodosztályúnak mondható Cegléd ellen. Koszta Péter elégedett volt a belső védők munkájával, így a te teljesítményeddel is. Mégis hol csúszott hiba a gépezetbe a bekapott góloknál?

– Talán az összhang nem volt meg a góloknál, hiszen ilyen összeállításban nem játszottunk még sosem, de ettől független szerintem jól megoldottuk Fehér Baluval a dolgunkat.

 

– Az egyetlen putnoki találat szerzője te voltál a meccsen, úgy látszik már szokásoddá válik, hogy hazai pályán gólt szerzel, hisz a Jászberény ellen is eredményes voltál. Csatárokat megszégyenítő csel után, biztosan értékesítetted az adódó lehetőséget. Most már minden meccsen láthatunk tőled ilyet?

– Igen, én is észrevettem, hogy csak hazai meccseken voltam eddig eredményes, remélhetőleg ez a sorozat folytatódni fog ezután is, de persze a legfontosabb hogy nyerjünk minden mérkőzésen! A gólnál ösztönösen cselekedtem, sajnos sokat nem értünk ezzel a találattal.

 

– A következő fordulóban a Felsőtárkányhoz utaztok. Mit gondolsz, ez a rossz formában lévő csapat okozhat-e gondot a Putnoknak?

– A Felsőtárkánynak nagy szüksége lenne a pontokra, mert közel vannak az üldözők, így nyilván gondot okozhatnának, de nem fognak, ha ugyanolyan akarással megyünk ki a pályára, ahogy szoktunk.

 

– A játék mely elemére kell különösen odafigyelnetek a sikerhez akár védekezésben, akár támadásban?

– Stabil védekezés, jó helyzetkihasználás!

 

– Véleményed szerint egy topcsapat ellen vagy egy papíron gyengébb, a kiesés elől menekülő csapat a nehezebb ellenfél?

– Én személy szerint jobban szeretek erősebb csapatok ellen játszani, de a papíron gyengébb csapatok ellen olykor sokkal nehezebb játszani.

 

– Ősszel szoros meccset játszottatok a Felsőtárkánnyal, ahol egy öngólnak köszönhetően hamar hátrányba kerültetek. Gyorsan jött a válasz és végül a győztes gólt te szerezted. Hogyan emlékszel vissza arra a találatra, hisz az volt az első, putnoki színekben elért gólod?

– Az egy szerencsés gól volt, igazából szöglet után fejelni akartam, de végül a vállamról került a labda a hálóba, fontos gól volt, mert azzal nyertünk és ez a lényeg!

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC