nb1.hu

A munkahelye is bezárt a putnokiak alapemberének

Pozitív váltás az ózdi kaland után.

 

Marczis Marcell, a Putnok saját nevelésű futballistája volt a klub honlapjának virtuális vendége. A jobbhátvéd az NB III Keleti csoportjának 8. helyén álló klubnál nem könnyű hónapok után volt alapember a tavaszi szezon megrendezett meccsein: korábban Ózdon játszott, a kizárás után váltott.

 

Az átigazolásban nagy szerepe volt az Ózd kizárásának, mivel nem volt csapatom. Bár volt még megkeresésem, de egyértelmű volt, hogy a Putnok mellett döntök. Korábban rendszeresen jártam ki a csapat hazai meccseire, de valahogy jobban szerettem volna a csapatban lenni, hogy a sikerekhez én is hozzá tudjak tenni, minthogy csak szurkoljak" – mondta a 22 éves játékos, aki a Sajóvölgye Focisulinál és Bánhorvátiban is játszott az ózdi és az újabb putnoki kaland előtt. "Ózd volt a legmeghatározóbb számomra, amikor heti 5 napon napi 2 edzéssel tudtuk fejleszteni magunkat" – fogalmazott.

 

Marczis főállásban dolgozik, így különösen nehezen érinti a jelenlegi helyzet. "Nagyon rosszul érintett ez a járvány mindenkit! Én a foci mellett dolgozok, de a munkahelyem is bezárt sajnos, és a szezon is szünetel. Szóval tényleg nagyon rossz ez a helyzet, de legalább több időt lehetek a családommal, szeretteimmel. Ki van adva számunka otthoni edzés munka, futás és erősítés a szinten tartás végett. Nagyon bízom benne, hogy mihamarabb újra indul a szezon!" – egyértelműsítette.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC