nb1.hu

A listavezető csak magának szabhat határokat

Szigetszentmiklós – Száguld a csapat, önmagáért beszél a tabella.

Öt pont előnnyel vezeti a tabellát a Budafok előtt a Közép-csoportban a Szigetszentmiklós. A klub honlapja a gárda egyik alapemberével. Sipos Bencével készített interjút

 

– Száguld a csapatunk. Meddig tarthat ez a lendület?

– Így igaz, száguldunk! Ha ránéz az ember a tabellára, az önmagáért beszél. Viszont e mögött nagyon sok munka van, mind a stáb, mind a játékosok részéről. Ha ezt a melót úgy, ahogy eddig, mindennap beletesszük 100%-osan, akkor csak mi szabhatunk magunknak határokat.

 

– Láthatóan jól megy a játék neked is. Nagy a verseny a csapatba kerülésért. Biztosnak érzed a helyed?

– Az egész keretet nagyon jó futballisták alkotják és senkinek nincs bérelt helye a csapatban, senki sem lazsálhat vagy nyugodhat meg egy percre sem. A magam részéről minden héten keményen dolgozom, hogy a hétvégén a kezdő 11-ben lehessek. Hogy kit rak be a Mester a kezdőbe azért fájjon az Ő feje!

 

– A kis korkülönbség miatt, amely vezetőedzőnk Csurka Zoltán és közted is van, különleges a kapcsolat köztetek. Mit jelent neked, hogy ilyen fiatal tréner ül a kispadon?

– Az eddigi pályafutásom során Ő a legfiatalabb vezetőedzőm. Korábban dolgoztam már vele Szigetszentmiklóson az NB2-ben és tavaly Diósdon. Szeretek vele együtt dolgozni, közel áll hozzám a mentalitása, sokat jelent számomra, hogy bízik bennem. Fiatal kora ellenére hamar kivívja a játékosok tekintélyét, amelyben a klub vezetőitől is sok segítséget és támogatást kap. Szerintem nagyon jó döntés volt rábízni ezt a feladatot!

 

– Láthatóan új alapokra helyezted a futball karrieredet a nyáron. Elég mélyről jöttél vissza. Jól érzed most magad?

– A tavalyi év folyamán sajnos volt egy mélypont az életemben, de a hozzám közel álló emberek segítségével sikerült kimásznom ebből. Újra motivált vagyok, céljaim vannak. Jól érzem magam Szigetszentmiklóson, és örülök, hogy egy olyan komoly célért küzdhetünk mint a feljutás.

 

– Jönnek a rangadók. Mit vársz a következő 2 meccsen a csapattól?

– Szombaton este 18 órakor játszunk Dunaújvárosban. A nyáron felkészülési mérkőzésen sikerült ellenük nyernünk, de tudjuk, hogy egy tétmérkőzés más. Mindent meg fogunk tenni, hogy elhozzuk a 3 pontot! Két hét múlva szombaton hazai pályán fogadjuk a Ferencvárosi TC II csapatát. Nem számítok könnyű mérkőzésre, de mint minden meccsen, itt is a győzelem a cél!

 

– Legjobb barátod Mojzer Gyuri vezeti a góllövő listát. Mit szólsz ehhez? Nem vagy rá irigy?

– Nagyon örülök neki, hogy már 9 gólnal jár 10 meccs alatt, és ezzel a csapatot segíti a közös cél elérésében! Remélem ezentúl is a góllövő cipőjében fog pályára lépni a következő fordulókban. Mint már mondtam örülök neki, de nem vagyok rá irigy, hiszen nem az a fontos ki a gólszerző, hanem, hogy a meccs után a +3 pont a mi nevünk mellett legyen!

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC