nb1.hu

A Csepel szomszédvári rangadót játszik a Honvéddal

Budapest – Gálhidi György és Gabala Krisztián Kispesten találkozik.

Az NB II nyugati csoportjának 9. fordulójában a Csepel FC a szomszédvárba látogat, ahol vasárnap délután a Budapest Honvéd-MFA II. lesz az ellenfél. Több szempontból is pikáns összecsapásra lehet számítani, már csak az edzők személye miatt is.

 

A jelenleg a tabella 7. helyén álló kispestiek utoljára még augusztusban tudtak nyerni a Diósd vendégeként, azóta kikaptak az Ajka, a Gyirmót II és az ETO ellen, a legutóbbi fordulóban pedig 1-1-es döntetlenre végeztek a sereghajtó Sárvár otthonában. A Honvéd ellen a Csepel is játszott felkészülési mérkőzést a nyár folyamán, ott 2-1-re győzött.

 

A Csepel jó szériában van, az Érd elleni vesztes derbi óta két sikeres találkozón van túl.

 

Érdekesség, hogy a házigazdák edzője az a Gálhidi György, aki játékosként gyöngybetűkkel írta be névjegyét a csepeli labdarúgás történelemkönyvébe és nem titkoltan ma is szíve csücske a Szigetország. A hazaiak szakmai vezetője, Gabala Krisztián pedig biztosan nem téveszti majd össze a kijáratot a bejárattal a Bozsik Stadionban, hiszen éveken keresztül volt a Honvéd első osztályú labdarúgója, majd szakvezetőként is ott kezdte el bontogatni szárnyait.

 

A találkozó október 2-án vasárnap lesz 15 órakor, a mérkőzés játékvezetője Kulcsár Katalin lesz

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC