nb1.hu

A bajnokcsapattól igazolt a Kecskemét

Nagyon várja már a pontvadászat kezdetét.

Karacs Roland is a Kecskemétben folytatja a pályafutását. A 25 éves középpályás az előző szezonban a Szolnok csapatát erősítette. Íme a kecskemétiek bejelentése az átigazolásról:
 
"25 esztendős középpályással erősödött a Kecskeméti TE kerete, Karacs Roland a Szolnoki MÁV-tól igazolt hozzánk, ahol az előző szezonban bajnoki címet és feljutást ünnepelhetett.
 
Karacs Roland Budapesten pallérozódott utánpótlás játékosként, végül Újpestről léphetett át a felnőtt futballba. Kozármislenybe került, ahol meghatározó tagja volt fiatal kora ellenére is az NBII-es alakulatnak, majd a BKV Előre és a Gyöngyös érintésével, ismét a másodosztályba került. Kaposváron bizonyíthatott, innen Csákvárra, majd Budafokra vezetett az útja. 2016 óta az NBIII-ben futballozik, Dabas és Dunaújváros után legutóbb Szolnokon játszott, ahol alapembere volt a bajnoki címet ünneplő csapatnak.
 
Karacs Roland természeten hasonló sikereket szeretne átélni Kecskeméten is:
 
„Második hete vagyok Kecskeméten, a körülmények kifejezetten tetszenek. A bajnoki cím után nem hosszabbítottam szerződést Szolnokon, így az átigazolási időszak egy kisebb kálvária volt számomra. A KTE szolnoki csapattársamon, Simon Attilán keresztül került képbe, aki Farkas Istvánnak ajánlott be. Őszintén megvallom, a felkészülési időszakot nem szeretem, mindig a bajnoki meccsekre voltam kiélezve, úgyhogy már nagyon várom a vasárnapi rajtot! Minden meccsre koncentráltan kell készülnünk, csak a győzelemre törekedve. Bajnokként jöttem Kecskemétre, természetesen nagyon szeretnék újra az lenni, meglátjuk, mire leszünk képesek a szezon során.”

A Puskás Akadémiától igazolt tehetséget a Kecskemét

 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC