nb1.hu

8 gól 1 meccsen

Összesen már 100-nál tart a tehetség.

Két korosztályban is pályára lép, emellett már a Pápa NB III-as csapatának az edzésibe is bekapcsolódhatott a 15 éves Kun-Szabó Attila.
 

Bicske: láthatatlan bajnoki

 

 
A fiatal játékos karrierje során már több, mint 100 bajnoki találatnál tart, igazi futballcsaládba született, így magától értetődött, hogy focista lesz. Hamar felfigyeltek a tehetségére, 6 évesen igazolta le a PELC. 2016-ig játszott Pápán, majd 3 éven keresztül Veszprémben pallérozódott, mielőtt visszatért volna a nevelőegyesületéhez.
 
Kun-Szabó így kezdte a nyilatkozatát a veol.hu-nak:
 
,,Hatéves koromban jártam először futballmeccsen, rögtön megfogott a közeg és elhatároztam, hogy én is focista leszek. Négy évet játszottam a PELC-nél, majd a fejlődésem érdekében úgy éreztem, váltanom kell és Veszprémbe igazoltam. A megyeszékhelyen nagyon jó csapat alakult ki, ám a szezon végén sokan eligazoltak, szétesett a keret. Ekkor úgy gondoltam, nekem is környezetváltozásra van szükségem, ezért úgymond hazatértem, a másik fő motiváció az volt, hogy tudtam, édesapám lesz az edzőm és szerettem volna vele együtt dolgozni."
 
Komoly céljai vannak a fiatal játékosnak, melyek elérése érdekében meg is tesz mindent. Szorgalmasan látogatja az edzéseket, édesapjával hetente több különedzés is tartanak:
 
,,A heti három-négy edzés és egy bajnoki mellett konditerembe járok és édesapámmal még pluszedzéseket is beiktatunk. A mostani helyzet természetesen más, a koronavírus miatt otthon készülök, emellett a PELC személyre szóló edzésprogramot küldött, amit szintén elvégzek. Nem tudok és nem is akarok teljesen leállni, hiszen szeretnék minél magasabb szinten játszani, első lépésként, amint lehet, szeretnék bemutatkozni a Perutz FC együttesében."
 
Március elején 8 gólt lőtt a Mosonmagyaróvárnak, ám nem ez a legszebb emléke:
 
,,Az U17-es bemutatkozásomon a Gyirmót ellen 4-4-re végeztünk, ezen a meccsen három gólpasszt adtam és egy gólt is sikerült lőnöm. A másik meccs, amire szívesen emlékszem vissza, az a Zalaegerszeg ellen volt, idegenben 2-1-es állásnál a félpályáról sikerült a kapuba emelnem."
 
Így tölti a pihenőidejét a focista, akinek a szíve a Ferencvárosért dobog és a kedvenc játékosa Roberto Firminho:
 
,,Nincs sok szabadidőm, de ha mégis tudok pihenni, filmeket, sorozatokat nézek és néha a játékkonzolt is bekapcsolom, ahol természetesen a focis játéknak kiemelt helye van."
 
Időközben elkészültek a Vukimir Dragan álal aláírt jegyek, a Bicske láthatatlan meccsre:
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC