nb1.hu

16 éves tehetség kapott profi szerződést

Már be is mutatkozhatott.

 

A Cegléd közleménye:

 

"Korábban már beszámoltunk róla, hogy hat utánpótlás játékosunk is a felnőtt csapattal készül és a felnőtt keret tagja az NB III-as bajnokságban. Rajtuk kívül a nyáron hazatérő Cseh és Krajcz is az utánpótlásunkban nőtt fel, ahogy az a G. Bíró Gergő is, aki harmadik évét kezdi meg a nagy csapatban.

Hozzájuk csatlakozik a 16 éves Juhász András, akinek a munkájával rendkívül elégedett volt a felnőtt csapat szakmai stábja és az utánpótlásunk vezetői is, így két éves profi szerződést kínáltak a fiatal ceglédi játékosnak. Andris a szerződést örömmel el is fogadta, így már hivatásos labdarúgónak mondhatja magát!

Mivel Andris a profi szerződésétől függetlenül még utánpótláskorú játékos, ezért klubunk kiváltja neki a kettős versenyengedélyt, így ha a hétvégén nem kap lehetőséget a felnőtt csapatnál, akkor az U19-es együttesünkben is pályára léphet, hogy ne maradjon mérkőzés nélkül.

Az első fordulóban az Eger elleni győzelem alkalmával már be is állhatott a felnőttek közé és Lukács cseréjeként 30 perccel debütált az NB III-ban.

Az utánpótlásban 6 éves kora óta futballozó labdarúgónk tagja és csapatkapitánya volt a bajnoki címet szerző, majd ennek jogán osztályozót játszó U14-es, valamint a tavaly bronzérmet szerző U17-es csapatnak is. Az országos utánpótlás bajnokságokban középpályásként összesen 71 gólt szerzett.

Sikeres pályafutást kívánunk a felnőttek között is Andris! Hajrá Cegléd!"

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC