nb1.hu

Vasas: magyar edző lesz!

Megfontolt döntések lesznek a játékoskeretről is.

Nem sikerült a Vasasnak a feljutás, a piros-kékek így a következő bajnokságban is az NB II-ben folytatják, a cél meg adott, fel kell jutnia a gárdának az élvonalba.
 
Sokan találgatják, hogy milyen változások lesznek a piros-kékeknél, de egy dolgot nem szabad elfelejteni: azzal, hogy a Vasas a másodosztályban maradt, „nyert” két hetet a klubvezetés arra, hogy megfontolja a döntéseit, mert az NB II-es bajnokság ennyivel kezdődik később, mint az NB I-es.
 
Kezdjük az elsődleges slágertémával, az edzőkérdéssel. Fontos leszögezni, hogy Schindler Szabolcs vezetőedzőnek még 1 évig érvényes szerződése van a Vasassal, és még egyáltalán nem eldöntött tény, hogy lesz edző, illetve stábváltás.
 
Ami viszont biztos, hogy a Vasasnak magyar edzője lesz. Vagy Schindler vagy egy másik szakember, de semmiképpen nem külföldi. Így sem Michael Boris, sem Bernd Storck nem lesz az angyalföldiek szakvezetője.
 
És innentől kezdve az is igaz, hogyha nem Schindler marad, akkor minden olyan magyar, megfelelő képesítésekkel rendelkező szakember potenciális – tehát nem hivatalos, hanem potenciális – jelölt, aki jelenleg szabad.
 
És milyen változások lesznek a játékoskeretben?
 
Erre a kérdéskörre csak akkor térnek rá a vezetők információink szerint, amikor meglesz, hogy ki marad/lesz a gárda szakvezetője.
 
A Vasasnál nem kapkodnak, mert megfontolt döntéseket kívánnak hozni!
 
A bajnokság augusztus elsejln kezdődik!
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC