nb1.hu

Szpari: csalódottság

Gálhidi a tapasztalatairól beszélt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség hétfőn úgy döntött, hogy az NB II szereplő együttesek nem folytathatják a szezont. A Szpari vezetőedzője, Gálhidi György elmondta, nem örültek a döntésnek. A tréner örült volna, ha tétmeccseken ismerhette volna meg a játékosait.
 
"Csalódottak voltunk, hogy befejeződött az idény, nem örültünk amikor kiderült, hogy nem lesz már tavasszal tétmérkőzés. Ennek ellenére edzésben maradunk, mert szeretném megismerni a játékosokat, jó lett volna őket tétmeccsen, élesben látni. Az első heti munkával és a hozzáállásukkal elégedett vagyok, láthatóan szeretnének bizonyítani" – fogalmazott Gálhidi, aki április végén tért vissza a Nyíregyházához.
 
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alakulat tagjai egymás közötti játékkal zárták a hetet. A kékek 2-1-re győzték le a pirosakat. A győztes csapatban Kovács Norbert és Talabér Attila szerzett gólt, a pirosaknál Ötvös Bence köszönt be. A meccs egyébként két kapufát is hozott.
 
A Szpari 27 mérkőzés alatt 35 pontot szerzett a másodosztályban. Az együttes a "lefújás" pillanatában a nyolcadik helyen állt a táblázaton. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC