nb1.hu

Szolnok-Loki: Kondás kőkemény kritikája, Csábi nem ment bele – reakciók

De hogy jött szóba Bognár György?

Az NB II 23. fordulója a Szolnok-DVSC mérkőzésével indult szombaton. A Tisza-partiak otthon tudták tartani a három pontot, mivel 2-1-re diadalmaskodtak. A hazaiak az első félidőben két gólt szereztek: előbb Rokszin, majd Tisza köszönt be. A második játékrészben a debreceniek Bódi tizenegyesével szépítettek, de több találat már nem esett, így a listavezető jó szériája megszakadt. A Loki 17 fordulón át tartó veretlenségi szériája megszakadt Szolnokon.
 

A meccs után Csábi József a kiállításáról is beszélt, míg Kondás Elemér komoly kritikát is megfogalmazott.
 
Csábi József: "Az első félidőben nagyon jó játékot nyújtottunk, akár több góllal is vezethettünk volna, míg a másodikban nagy szívvel futballoztunk. Boldog vagyok, és persze büszke a csapatra, hogy a Loki ellen nyerni tudtunk. Kissé beárnyékolja az, hogy két sárgával elküldtek a kispadról, de inkább nem akarok belemenni, hogy Bognár Gyurinak igaza van-e, vagy sincs." (szoljon.hu)
 

Szolnok-Loki: igaza lett Kondásnak

 

Kondás Elemér: "Adtunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek, a csapat teljesítményét nullára értékelem az első játékrészben. A Szolnok fölénk nőtt, így két gólt is tudott szerezni. A folytatásban már csúsztak-másztak a játékosok, és ott voltunk a hazai kapu előtt, de már az első perctől ezt kellett volna csinálni." (szoljon.hu)
 
A vereség ellenére a DVSC vezeti a táblázatot, míg a Szolnok a nyolcadik helyen áll a táblázaton. 
 
 

SZOLNOKI MÁV FC–DEBRECENI VSC 2–1 (2–0)

Szolnok, Tiszaligeti Stadion, zárt kapuk mögött. Vezeti: Csonka Bence (Punyi Gyula, Baghy Csaba)
SZOLNOK: Molnár-Farkas – Csirmaz (Tajti B., 56.), Horgosi, Kovács O., Tamás L., Bárdos – Kónya M., Tisza K., Rokszin – Kurdics (Kotula, 87.), Szabó B. (Lakatos I., 67.). Vezetőedző: Csábi József
DVSC: Gróf – Kinyik, Poór, Szatmári – Bódi, Baráth (Pintér Á., 81.) – Bévárdi (Haris, a szünetben), Dzsudzsák, Ferenczi J. – Tischler (Sós B., a szünetben), Szécsi M. Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerző: Rokszin (26.), Tisza K. (36.), ill. Bódi (56. – 11-esből)
Kiállítva: Csábi (58. – a kispadról)
 
FRISSÍTÉS:
 
15.55:
 

Loki: szerződtették a fiatal tehetséget

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC