nb1.hu

Szeretnék bizonyítani, hogy nem véletlen állnak az állnak

Balmazújváros – Szergej Pacaj szerint a helyzetkihasználáson kell javítani.

Múlt hétvégén a Balmazújváros hazai pályán 2-0-ra kikapott a Soroksártól a 16. fordulóból bepótolt mérkőzésen. Az éllovas most a hátsó régióban helyet foglaló Szolnok vendége lesz. A mérkőzésről a csapata másodedzője, Szergej Pacaj nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának.

 

– Második nekifutásra lejátszották a Soroksár elleni bajnokit, ami nem a legszerencsésebben alakult számukra. Ez eldőlt már az első gól megszerzésével?

– Úgy készültünk, hogy tudtuk, hogy a mérkőzésen döntő lesz a helyzetkihasználás. A támadásainkból sok lehetőségünk is adódott mind a két félidőben, ám az ezekből egyet sem tudtunk gólra váltani. A vendégeink vezető találata szinte a semmiből jött, s bizony kellett hozzá a mi nagy védekezési hibánk is. Ezt követően ők visszaálltak a kontratámadásokra, míg mi hiába mentünk előre, erőfeszítéseink nem értek góllá.

 

– Legközelebb Szolnokra utaznak. Ők a tabella hátsó régiójában foglalnak helyet, de nem lesz könnyű mérkőzés. A listavezetőt fogadni, mindig jelent egy plusz motivációt.

– Igen, ez ismerős érzés számunkra is, hiszen korábban többször voltunk ilyen szituációban. Mi igyekszünk majd bizonyítani, hogy nem véletlenül vagyunk az élen. A vendéglátóink jelenleg hátul vannak a tabellán, de tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem a reális helyezésük, mert ők ettől jóval többre hivatottabbak.

 

– Sérültjeik vannak?

– Szerencsére nincs sérültünk, egyedül Tamás Lacira nem számíthatunk Szolnokon, aki a sárga lapjai miatti eltiltását fogja tölteni.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC