nb1.hu

Szakmai igazgató lett Bene Ferenc, új szerződések Győrben és Kozármislenyben

5-6 meghatározó játékos is érkezhet Nyíregyházára.

 

DOROG

 

"Tisztelt Szurkolóink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020 őszétől szakmai stábunkat erősítő Balogh Pál szakmai igazgató, valamint Antal Gábor asszisztens edző lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a vezetőség, így mindkét szakember távozik klubunktól. A Dorogi FC-ért végzett munkájukat megköszönve, sok sikert kívánunk pályafutásuk folytatásához!

 

 

Egyúttal bejelentjük, hogy a Dorogi FC vezetősége megállapodott ifj. Bene Ferenccel, aki szakmai igazgatóként segíti klubunkat a továbbiakban!

 

A 43 éves, UEFA PRO licence-szel rendelkező szakember az 1998-1999-as szezonban játékosként, majd a 2016-2017-es évadban sportigazgatóként dolgozott a Dorogi FC-nél, ezt követően a Nyíregyháza Spartacus FC-nél, a Vasas FC-nél, és a Magyar U18-as Válogatottnál, mint szövetségi edző tevékenykedett. 2021. decemberéig a női NB1-ben szereplő Astra Hungary FC edzője volt, jelenleg az UTE U15-ös csapatának munkáját is segíti. Pályafutása újabb dorogi időszakához sok sikert kívánunk!"

 

GYŐR

 

"Az ETO FC továbbra is fontos céljának tartja, hogy fiatal játékosokat építsen be a felnőttcsapatba, akikkel aztán hosszú távon is számolhat, akár az élvonalbeli szereplés során is. Ezt bizonyítja, hogy a szezon végeztével nyolc saját nevelésű utánpótlás-korú játékos kapott profi szerződést a klubnál. Tuboly Frigyes akadémia igazgató nagy örömére az Akadémiáról kikerülő játékosok komoly lehetőséget kaphatnak az ETO-ban, és a szakvezető reméli, hogy a most profi szerződést kapó fiatalok hosszú távon nagy értékei lesznek a felnőtt csapatnak.

 

–        Nagy büszkeséggel tölt el minket az Akadémián, hogy nyolc olyan utánpótlás korú játékos kapott profi szerződést klubunknál, akik mind az ETO utánpótlásában, a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián nevelkedtek – mondta Tuboly Frigyes akadémia igazgató. – Ez is mutatja, hogy vigyázunk az értékeinkre, ezáltal a fiatal játékosainknak és az ETO-nak egyaránt szép jövőképet tudunk biztosítani.

 

Deákovits Richárd (18) – védő

Huszár Marcell (17) – támadó

Kiss Ákos (18) – kapus

Kráz Tamás (17) – védő

Mitring Zsombor (18) – támadó

Óvári Balázs (18) – védő

Tullner Péter (17) – védő

 

Vingler László (16) – középpályás

 

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabbította játékosunk, Tuboly Máté szerződését. A fiatal középpályás kontraktusa jövő nyáron járt volna le, ám ez meghosszabbításra került, így Tuboly még három évig az ETO kötelékébe tartozik .
 

A fiatal, utánpótlás válogatott középpályás a Merkantil Bank Liga 2021/2022-es szezonjának tavaszi idényében alapemberré vált a csapatban, a pontvadászat második felében rendre ott szerepelt a neve a kezdők között. A kemény mezőnymunka mellett többek között két gyönyörű góllal is hozzájárult az utolsó fordulókban megszerzett öt győzelemhez. A még mindig csak 17 esztendős játékos nagyon boldog, hogy szerződést hosszabbíthatott, és már nagyon várja a következő szezon kezdetét.


–        Először is szeretném megköszönni az ETO-nak a lehetőséget, és azt, hogy hosszú távon számolnak velem – kezdte Tuboly Máté. – Nagyon nagy dolognak tartom, hogy az első profi szerződésemet sikerült meghosszabbítani, nagyon hálás vagyok a klubnak és a csapatnak, ugyanis rengeteg érdem fűződik a társakhoz is, akik hozzájárultak ahhoz, hogy jól tudjak teljesíteni a pályán. Reményeim szerint a következő szezonban is sikerül olyan játékot nyújtani, amivel meg tudom hálálni ezt a szerződést. Habár még csak most lett vége a bajnokságnak, de már nagyon várom a felkészülés kezdetét és a bajnoki nyitányt."

 

KOZÁRMISLENY

 

"Örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a csapat meghatározó láncszeme, az egyik vezére újabb 2 évig erősíti a HR-Rent Kozármisleny együttesét!


Kirchner Krisztián a 2016/2017-es szezonban már szerepelt az NB II-es Kozármislenyben, ősztől ismét a másodosztályban bizonyíthatja kiválóságát!
 

Kirci 2 éve érkezett vissza Tiszakécskéről és rengeteg gólja mellett önzetlenségéről is bizonyságot tett, nagyon sok gólpasszal hozta jobbnál jobb helyzetbe csapattársait!
 

Az idei évben 21 gólig jutott, de egy pillanatig sem az egyéni célok lebegtek a szeme előtt, sokkal inkább a CSAPAT, a bajnoki cím és a veretlenség vezérelte őt is, ahogy mindenki mást. A későbbi gólkirállyal, a 23 gólos Hampuk Ádámmal is egymást húzták, egymást segítették!


Labdarúgónk eddig 146 bajnoki mérkőzésen lépett pályára Kozármisleny színekben és 54 bajnoki gólt szerzett, mellyel feljött az góllövőlistán a 2. helyre, egyedül Lauer Norbert előzi meg őt!


Kirchner Krisztián így nyilatkozott a szerződéshosszabbítás kapcsán: Nagyon jó érzések vannak bennem, örülök, hogy meg tudtam állapodni a vezetőkkel, örülök, hogy még két évig számol velem a klub, sokat jelent ez nekem, hiszen itt töltöttem a legtöbb időt pályafutásom során (nem véletlenül)! Nagyon várom az NB II-es szereplést, hogy meg tudjuk ott is mérettetni magunkat, és nagyon remélem, hogy valami jó fog ebből kisülni és nem lesznek kiesési gondjaink, annak ellenére sem, hogy tudjuk: a legkisebb költségvetésű klub leszünk!


Köszönjük, Kirci! További sok sikert Kozármislenyben!


Hajrá, Kozármisleny!"

 

NYÍREGYHÁZA

 

"Június 20-án kezdi a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus. A klub vezetése azon dolgozik, hogy addigra a keret kialakuljon. Ennek érdekében a lejáró szerződésű, a fiatal, saját nevelésű, és az újonnan érkező játékosokkal is folyamatosan egyeztetnek.

 

– Azon dolgoztunk az előző hetekben, és dolgozunk most is, hogy az elsők között legyünk, ahol kész a keret. Az elmúlt években ez nem volt így a Nyíregyháza esetében, de a stabilitás szempontjából ez fontos. Jól állunk. A jövő héten konkrét bejelentéseket szeretnénk tenni, és a felkészülés kezdetére talán végleges is lehet a keret. A mostani gerincre építünk, ezért az értékeinket szeretnénk megtartani, hozzájuk 5-6 új, meghatározó játékos csatlakozhat rövidesen – mondta Kósa Árpád ügyvezető."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC