nb1.hu

Soroksár: gondban Lipcsei a sérülések miatt

19 éves fiatalt dob a mély vízbe.

 

A Soroksár közleménye:

 

"Vasárnap a szebb időket is látott Haladás látogat a Haraszti útra. Ellenfelünk őszi szezonja borzasztóan sikerült, csak a Vác csapatát előzték meg a tabellán. Télen új edzői stáb vette át az irányítást, akiknek sikerült több rutinos játékost meszerezni. A tavaszi első fordulókban Mátyus Jánosék rögtön elkezdték gyűjtögetni a pontokat, már csak 1 pontra vannak a bentmaradó 17. helyezéstől.


Ami csapatunkat illeti, a kapusok állapota a legnagyobb kérdés. Varga Ádám továbbra is sérült, de a Budafok ellen arccsont-törést szenvedő Abu Attilára is több hetes pihenő vár. Az ifjú Oroszi István így akár be is mutatkozhat hétvégén a felnőttek között."

 

"Ilyen még nem fordult elő pályafutásom során" – mondta Lipcsei Péter vezetőedző. "Pistinek az első mérkőzése lesz, fiatal srác, a lehetőséget és a bizalmat megkapja és remélem, élni is fog vele. Abban biztos vagyok, hogy Végh Zoltán megfelelően fel fogja készíteni őt." Oroszi is várja a bemutatkozást. "Mindig is úgy készültem, hogy bármikor bevethető legyek. A lehetőségemmel pedig élni kell!" – fogalmazott.

 

A találkozó vasárnap 14:30-kor kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC