nb1.hu

Riválistól igazolt a Gyirmót, jobbhátvéddel erősített a Budafok

Az NB II-ben folytatja a DVSC játékosa.

AZ MTK HÍRE
 
"Távozik az MTK Budapest labdarúgócsapatától Helembai Márk, akit átigazolási díj fejében kivásárolt szerződéséből a Gyirmót FC Győr.
A 19 éves védő a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia neveltje, az előző szezonban az NB III-as, valamint az U19-es együttesben szerepelt.
Helembai Márknak köszönjük a klubért tett erőfeszítéseit, és további pályafutásához sok sikert kívánunk!"
 
A BUDAFOK BEJELENTÉSE:
 
 
NB II-es csapatunknál folytatja pályafutását Bíró Márk, aki az Újpest csapatától érkezik Budafokra. Horváth Olivér és Tischler Patrik után a 18 éves jobbhátvéd együttesünk harmadik nyári szerzeménye.
"Az első napok tapasztalatai rendkívül pozitívak, túl vagyok már néhány edzésen is, hajtós tréningek voltak, de élveztem őket. Örülök, hogy Budafokra kerültem, várom a bajnoki rajtot és a közös harcot a csapattal. Bízom benne, hogy eredményesek leszünk és sikeres szezon vár ránk!"
 
A DEBRECENIEK HÍRE:
 
"Bár hosszú távú, 2025-ig szóló szerződéssel rendelkezett, és szerepelt a klub terveiben, Bényei Ágoston távozik a Lokitól. A 19 éves középpályás kontraktusa lehetőséget adott számára arra, hogy alacsonyabb osztályba igazoljon, ő pedig úgy döntött, hogy a több játéklehetőség érdekében ezt az utat választja, és az NB II-es Diósgyőr együttesében folytatja pályafutását.
Bényei Ágoston az előző idényben 15 mérkőzésen lépett pályára a DVSC-ben, további pályafutásához sok sikert kívánunk!"
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC