nb1.hu

MTK: az új játékos reagált a nem túl kedves jelzőre

Azt sem zárja ki, hogy a kék-fehér csapatban fejezi be a karrierjét.

Október végén jelentette be az MTK Kocsis Gergő érkezését. A 28 éves futballista a kék-fehér csapatban eddig négy bajnokin jutott szóhoz. Érdekesség, hogy Kocsis fiatalon már játszott a fővárosi gárdában:
 
"Fiatalon már eltöltöttem itt pár évet, örültem, hogy újra itt lehetek. Szerencsére a csapat hamar befogadott. 12 évesen kerültem fel Tatabányáról, akkor nagyon erős csapatunk volt, sorra nyertük a bajnokságokat" – elevenítette fel az emlékeit.
 
Kocsis az utóbbi években több csapatban is megfordult, többek között a DVTK-ban, a Mezőkövesdben, a ZTE-ben és a DAC-ban is játszott, ezért pedig sokan a nem túl kedves vándormadár jelzőt aggatták rá. Erről is elmondta a véleményét:
 
"Az eddigi karrieremet nézve ezt mondhatjuk rám, ám sose írtam alá hosszabb távra szóló szerződést. Szerettem a külföldi kihívásokat, de közel a 29-hez már meg kellene állapodnom, ezt látom én is. Minden adott itt, hogy innen vonuljak vissza vagy legalább hosszabb időt eltöltsek. A külföldi évek alatt sokat komolyodtam és fejlődtem. Remélem, hogy tudok majd segíteni a fiataloknak" – mutatott rá a több poszton is bevethető labdarúgó.
 
A teljes beszélgetés itt látható:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC