nb1.hu

Loki-Kaposvár: nagyon kellett Dzsudzsák

Sok sebből vérzik a debreceni együttes.

DVSC-Kaposvár 2-0
 
Az NB I-et megcélzó Loki nem a legjobb előjelekkel várhatta a Kaposvár elleni mérkőzést.
 

Két ellenfele lesz a Vasasnak, Várhidi növelheti a Loki-feszültséget

 

A hajdúságiak az előző öt bajnokijukból csupán egyet tudtak megnyerni. A piros-fehér csapat a Facebookon arról is beszámolt a meccs előtt, hogy Ferenczi eltiltása mellett Bódi, Lakatos és Korhut sérülés miatt maradt le az összecsapásról. A bejegyzésből az is kiderült, hogy Poór és Dzsudzsák sincs tökéletes állapotban, de ők a keretbe bekerültek, sőt, csereként szóhoz is jutottak.
 

Dzsudzsák a 61. percben érkezett a pályára, és a becserélése jó döntés volt, hiszen a 84. percben ő tekerte be a szögletet, amely után Tischler megszerezte a vezető találatot. Aztán a 90. percben a 108-szoros magyar válogatott futballista 18 méterről leadott lövése a kaposvári kapuban kötött ki. Ezzel Dzsudzsák abszolút nyerőemberré vált. 
 
A meccs felvétele:
 

Ezzel a sikerrel a debreceniek átvették a vezetést, de a Vasas csak holnap lép pályára. Az angyalföldiek a Szolnok otthonában vizitálnak vasárnap 14.30-tól.
 
DEBRECENI VSC–KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 2–0 (0–0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion. zárt kapuk mögött. Játékvezető: Ducsai József (Aradi József, Rózsa Dávid)
DVSC: Kosicky – Bévárdi Kinyik, Pávkovics, Kusnyír (Poór 71.) – Pintér Á. (Kalafat 61.), Varga J., Bényei Á., (Haris 71.), Sós (Tischler 41.) – Szécsi M., Bárány (Dzsudzsák 61.). Vezetőedző: Toldi Gábor
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI: Bánki – Vachtler, Dvorschák, Ur (Nagy T. 23.), Hadaró – Bidzilya (Erdei 56.), Gál M., Zsirai, Anrdics (Bartos 23.) – Balázs Zs., Farkas B. (Bíró D. 68.) Vezetőedző: Várhidi Péter 
Gólszerző: Tischler (1–0) a 84. percben, Dzsudzsák (2–0) a 90. percben
 
 
A tabella a linkre kattintva érhető el
 
FRISSÍTÉS:
 
17.58:
 

Loki-Kaposvár: Toldiék átérezték, Várhidi kemény kritikája – reakciók

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC