nb1.hu

Koronavírus: Kondás nem viselte jól

Alig várta a "szabadulást".

A válogatott szünet után a DVSC a Csákvár otthonában vendégeskedik. A listavezető Lokihoz visszatért Kondás Elemér, aki elkapta a koronavírust. A hajdúsági klub hivatalos weboldala egy interjút készített a trénerrel, amiben elárulta, komolyabb tünetei nem voltak.
 
"Nem viseltem jól, sőt, inkább azt mondanám, hogy rosszul (a kötelező karantént – a szerk.). Ez érthető, hiszen meccseink voltak, én pedig nem lehettem ott a csapat mellett. Természetesen a forró drót élt minden alkalommal, de nyilván más például Facetime-on értekezni, mint személyesen kommunikálni. Nagyon nem ugyanaz" – nyilatkozta Kondás.
 
Az edző elárulta, nagyon örült, hogy újra edzést vezényelhetett a csapatának.
 
"Alig vártam, hogy kiszabaduljak, hogy a srácokkal lehessek, nagyon élvezem a munkát, még ebben a speciális helyzetben is" – mondta Kondás Elemér.
 
Az interjúban kitértek a magyar válogatottra is. Köztudott, hogy a nemzeti együttesünk Izland legyőzésével kijutott az Európa-bajnokságra.
 
"Szívből gratulálok a nemzeti együttesnek, nagy dolognak tartom, hogy Magyarország kijutott az Európa-bajnokságra, ráadásul Izland ellen hátrányból fordítva. Minden elismerésem a válogatotté, de megjegyzem, nekem az U21-es alakulat oroszok elleni teljesítménye is nagyon tetszett, például Bárány Donáté is" – hangsúlyozta a szakember.
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC