nb1.hu

Kanta József: Minden adott a visszajutáshoz

Budapest – A játékos néhány hétig biztosan nem játszhat.

A hétvégén megkezdi másodosztályú szereplését az élvonaltól tavasszal búcsúzó MTK Budapest, amely Feczkó Tamás személyében új vezetőedzővel, ám néhány hétig biztosan egyik kulcsjátékosa nélkül szerepel majd. A vasárnap rajtoló idény előtt a sérült Kanta József beszélt várakozásairól a klub honlapjának.

 

„Remekül sikerült a nyár, értékes munkát végeztünk. Nagyszerű stáb és keret alakult ki, mellyel úgy érzem, képesek lehetünk rögtön visszajutni az NB I-be. Minden adott ahhoz, hogy sikeresek legyünk, hiszen motivációból a játékosoknál és a szakmai stábnál sincsen hiány” – nyilatkozta Kanta, aki részleges oldalszalag-szakadása miatt a felkészülés nagyját kihagyni kényszerült. – Ez a sérülés 4-6 hetes kihagyást jelent alapesetben, amiből már lassan két hét eltelt. A múlt héten kezdtem gyógytornázni, mostantól pedig láberősítés és rehabilitáció következik. Rengeteg munkába telik majd, hogy utolérjem a csapatot, de állok elébe, mert alig várom, hogy együtt készüljek velük – mondta el a rutinos labdarúgó.

 

Kanta arról is beszélt, mi várhat az MTK-ra a másodosztályban.

 

„Nagyon sok tényezőn múlhat az, hogy ki ér oda a feljutó helyekre. Mindenki igyekezett erősíteni, és évről-évre előkerülnek meglepetéscsapatok is. Ugyanakkor remélem, nem tűnök nagyképűnek, ha azt mondom, szerintem a mi keretünk picit erősebb a többi csapaténál, de nem fogják ingyen adni nekünk az első helyet, mindenért meg kell majd küzdenünk. Ha már ilyen helyzetbe sodortuk magunkat, kutya kötelességünk kijavítani a tavalyi, rosszul sikerült szereplést.”

 

A fővárosi együttes vasárnap a Csákvár vendégeként szerepel az 1. fordulóban.

 

Újpesti címerháború: újabb tüntetés és visszautasítás – NB1.hu

Újpesti címerháború: újabb tüntetés és visszautasítás

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC