nb1.hu

Jova Levente tovább szárnyal a góllövőlistán

Szétrobbant az öltöző az újabb siker után. VIDEÓ

November hatodikán jelentette be, hogy lemond posztjáról a Nyíregyháza vezetőedzője, Zoran Szpisljak. A Szpari egyáltalán nem úgy szerepelt addig, ahogyan azt előzetesen a nyíregyháziak és a közvélemény is elvárta a gárdától.
 
Szpisljak döntése előtt három fájó vereségbe szaladt bele a csapat. A Gyirmóttól 1-0-ra kapott ki otthon, Siófokon 6-1-re, az NB III-as Kerület ellen meg 5-0-ra égett be a Magyar Kupában Ódudán.
 
Szpisljak helyére Lengyel Rolandot nevezték ki a gárda élére a klubvezetők, akinek az irányításával 6 meccset nyert meg a csapat, kiesőjelöltből meg olyan középcsapat lett, mely jelenleg három pontra van a dobogótól, igaz este lesz még egy Gyirmót-ETO rangadó.
 
A Nyíregyháza vasárnap Dorogon nyert, a gárda első gólját megint a kapus Jova Levente szerezte, ezúttal is 11-esből. Jovának ez már az ötödik gólja a bajnokságban, ezzel második a házi góllövőlistán, az első Hornyák Marcell tizeneggyel.
 
 

(null)

(null)

 
Statisztika: hlsz.hu.
 
GÓLOK TÖRTÉNETE A SZON.HU JELENTÉSE ALAPJÁN:
 
56. perc. Beke vágta fel Hornyák Marcellt a tizenhatoson belül, mivel a védőnek a második sárgát mutatták be, kiállították, a büntetőt Jova Levente biztosan értékesítette, 0–1.
 
86. perc: Egy kapu előtti kavarodás után Papp Máté nyolc méterről talált a kapuba, 0–2.
 
87. perc: Egy szép vendégakció végén Gyurján Bence 12 méterről nem hibázott, 0–3
 
Lengyel Roland így értékelte a meccset: „A mérkőzés előtt éreztem a játékosokon, hogy bármelyik csapat is állna most velünk szemben, nehéz lenne ellenünk. Nagyon akartuk ezt a győzelmet, s a játékosok mindent kiadtak magukból.”

Security Check Required

(null)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC